Un șofer problematic din Pitești s-a încuiat în mașină când l-au oprit polițiștii. De ce a recurs la acest gest

Un șofer problematic din Pitești s-a încuiat în mașină când l-au oprit polițiștii. De ce a recurs la acest gest
Sursă foto: Pixabay

Autoritățile au gestionat o situație dificilă într-o intersecție din Pitești. Polițiștii de la rutieră au oprit miercuri dimineața o mașină în trafic, după ce au observat că șoferul conducea haotic.

Bărbatul s-a încuiat în mașină

Când oamenii legii i-au făcut semn să tragă pe dreapta, șoferul a oprit, însă s-a încuiat înăuntru. În autovehicul mai era un pasager, tatâl șoferului în vârstă de 80 de ani, care a coborât și a încercat să îl convingă să se predea, însă încercările sale au fost în zadar, conform Știrile ProTv. 

A refuzat verificarea cu etilotestul

Într-un final, polițiștii l-au dat jos cu forța pe șofer și l-au târât până la mașina de intervenție. Bărbatul nu se putea ține pe picioare, iar agenții de poliție au declarat că acesta mirosea puternic a alcool. Șoferul a refuzat atât verificarea cu etilotestul, cât și probele biologice. A fost dus la secția de poliție și urmează să fie audiat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:20 - Contabila de la federația de canotaj a luat mai mulți bani decât David Popovici după JO 2024
17:54 - Elon Musk a donat 75 de milioane de dolari grupului de campanie pro-Donald Trump, America PAC și a devenit astfel unul dintre cei mai importanți susținători ai republicanului
17:52 - Felix Cozma (PSD): „Reprezentanții noștri din Consiliul General vor susține propunerea primarului general privind referendumul” (VIDEO)
17:25 - „A fost ca un grătar în familie”. Ce rochie de mireasă a purtat Theo Rose la nunta ei și câți bani a costat
17:24 - Fragmente de rachetă au fost găsite lângă un sat din Republica Moldova, în apropierea graniței cu Ucraina
17:16 - Salariul minim crește anul viitor la 4.050 de lei și va ajunge la 47% din salariul minim european
17:00 - Creșteți cheltuielile în UE pentru cercetare la 220 de miliarde de euro sau veți fi învinși de SUA și China, avertizează experții
16:59 - Virgil Guran, după ce Comisia Europeană a propus suspendarea parțială a plăților din PNRR: Prim-ministrul să vină și să spună ce trebuie schimbat, banii aceștia nu trebuie să îi pierdem (VIDEO)
16:58 - Dorin Bădulescu (PMP): „În nebunia electorală ar emite orice idee, orice aberație, numai să mai ia niște voturi” (VIDEO)
16:35 - Un fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii DNA într-un dosar privind operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia