Cadavrului unui bărbat plutea pe Bega, în dreptul unui bulevard din Timișoara

Cadavrului unui bărbat plutea pe Bega, în dreptul unui bulevard din Timișoara
Foto simbol: Pixabay

Trupul neînsuflețit al unui bărbat de 50 de ani plutea pe Canalul Bega, miercuri, în zona bulevardului Corneliu Coposu din Timișoara, transmite Agerpres.

Cadavrului unui bărbat plutea pe Bega

Polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au fost informați, miercuri, că trupul neînsuflețit al unei persoane plutește pe Canalul Bega.

Odată ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că este vorba despre trupul unui bărbat de 50 de ani, spune Inspectoratul de Poliție Județean Timiș.

A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar autoritățile continuă cercetările pentru a stabili cauzele și circumstanțele în care s-a produs evenimentul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:24 - Fragmente de rachetă au fost găsite lângă un sat din Republica Moldova, în apropierea graniței cu Ucraina
17:16 - Salariul minim crește anul viitor la 4.050 de lei și va ajunge la 47% din salariul minim european
17:00 - Creșteți cheltuielile în UE pentru cercetare la 220 de miliarde de euro sau veți fi învinși de SUA și China, avertizează experții
16:59 - Virgil Guran, după ce Comisia Europeană a propus suspendarea parțială a plăților din PNRR: Prim-ministrul să vină și să spună ce trebuie schimbat, banii aceștia nu trebuie să îi pierdem (VIDEO)
16:58 - Dorin Bădulescu (PMP): „În nebunia electorală ar emite orice idee, orice aberație, numai să mai ia niște voturi” (VIDEO)
16:35 - Un fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii DNA într-un dosar privind operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia
16:30 - Zelenski exclude cedarea unui teritoriu în „planul de victorie” și insistă pe integrarea Ucrainei în NATO. Kremlinul îi transmite Kievului ” să se trezească la realitate”
16:21 - Nicușor Dan s-a întâlnit cu Elena Lasconi, în contextul referendumului pe care l-a inițiat: Sunt mai multe lucruri care țin de modul în care activitate primarului este influențată de Parlment și de Guvern” (VIDEO)
16:19 - Motivul pentru care Alexia Eram și Mario Fresh s-ar fi despărțit. Ipoteza uimitoare care a apărut tocmai acum
16:05 - DENT ESTET: Cum obții un zâmbet natural cu ajutorul esteticii dentare digitale