PNL va vota referendumul lui Nicușor Dan. Nicolae Ciucă: Împreună putem să unim dreapta. Există un singur partid relevant pe centru-dreapta, care poate să intre în competiție reală cu PSD și să câștige (VIDEO)

PNL va vota referendumul lui Nicușor Dan. Nicolae Ciucă: Împreună putem să unim dreapta. Există un singur partid relevant pe centru-dreapta, care poate să intre în competiție reală cu PSD și să câștige (VIDEO)
Nicolae Ciucă, președintele PNL. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, s-a întâlnit miercuri la Parlament cu primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, și a anunțat la finalul întrevederii că liberalii susțin referendumul propus de Nicușor Dan.

Nicolae Ciucă, după întâlnirea cu Nicușor Dan: „Împreună cu putem să unim dreapta”

Întrebat dacă este Nicușor Dan omul care poate uni dreapta, liderul PNL a răspuns: „Suntem împreună și cred că împreună putem să unim dreapta”.

Totodată, liberalul a fost întrebat cum s-ar putea face această unire a dreptei.

„Convingându-i pe alegători că există în momentul de față un singur partid relevant pe centru-dreapta, care poate cu adevărat să intre în competiție reală cu Partidul Social Democrat și să câștige, și totodată am mare încredere că cetățenii văd care este imaginea reală a celor înscriși în competiție și la finalul alegerilor să putem să avem o consistență politică pe centru-dreapta”, a continuat Nicolae Ciucă.

Nicolae Ciucă: Suntem de acord și votăm referendumul

Nicolae Ciucă a anunțat că liberalii susțin referendumul propus de primarul general Nicușor Dan pentru bucureșteni.

„Am zis că suntem de acord și votăm referendumul”, a mai declarat liderul PNL, care a bătut palma cu Nicușor Dan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:16 - Salariul minim crește anul viitor la 4.050 de lei și va ajunge la 47% din salariul minim european
17:00 - Creșteți cheltuielile în UE pentru cercetare la 220 de miliarde de euro sau veți fi învinși de SUA și China, avertizează experții
16:59 - Virgil Guran, după ce Comisia Europeană a propus suspendarea parțială a plăților din PNRR: Prim-ministrul să vină și să spună ce trebuie schimbat, banii aceștia nu trebuie să îi pierdem (VIDEO)
16:58 - Dorin Bădulescu (PMP): „În nebunia electorală ar emite orice idee, orice aberație, numai să mai ia niște voturi” (VIDEO)
16:35 - Un fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii DNA într-un dosar privind operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia
16:30 - Zelenski exclude cedarea unui teritoriu în „planul de victorie” și insistă pe integrarea Ucrainei în NATO. Kremlinul îi transmite Kievului ” să se trezească la realitate”
16:21 - Nicușor Dan s-a întâlnit cu Elena Lasconi, în contextul referendumului pe care l-a inițiat: Sunt mai multe lucruri care țin de modul în care activitate primarului este influențată de Parlment și de Guvern” (VIDEO)
16:19 - Motivul pentru care Alexia Eram și Mario Fresh s-ar fi despărțit. Ipoteza uimitoare care a apărut tocmai acum
16:05 - DENT ESTET: Cum obții un zâmbet natural cu ajutorul esteticii dentare digitale
15:56 - Polițele RCA se majorează de la 1 ianuarie 2025. Orașul din România cu cele mai multe daune