Marcel Ciolacu: Experții Comisiei au fost de acord că România are nevoie de șapte ani de investiții masive în economie. Există și un acord asupra ideii că dacă deficitul este mai mic decât investițiile suntem pe o traiectorie sănătoasă (VIDEO)

Marcel Ciolacu: Experții Comisiei au fost de acord că România are nevoie de șapte ani de investiții masive în economie. Există și un acord asupra ideii că dacă deficitul este mai mic decât investițiile suntem pe o traiectorie sănătoasă (VIDEO)
Sursa foto: Marcel Ciolacu / Facebook

Experții Comisiei Europene au fost de acord că România are nevoie de o perioadă de șapte ani în care să facă investiții masive în economie, a declarat premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, miercuri, la începutul ședinței de Guvern.

Marcel Ciolacu: Vom continua să investim masiv în economie și în infrastructură

Premierul spune că doar prin investiții masive „vom ajunge la media Uniunii Europene în privința dezvoltării, a veniturilor cetățenilor și a nivelului de trai în general”.

„Am ajuns la o înțelegere cu Comisia Europeană cu privire la planul fiscal. Este esențial că experții Comisiei au fost de acord că România are nevoie de o perioadă de șapte ani în care să facă investiții masive în economie. Doar astfel vom ajunge la media Uniunii Europene în privința dezvoltării, a veniturilor cetățenilor și a nivelului de trai în general. Există și un acord asupra ideii că dacă deficitul este mai mic decât investițiile, atunci suntem pe o traiectorie sănătoasă. Evident că în paralel statul trebuie să facă un efort de readuce cheltuielile astfel ca echilibrul economic să se consolideze în următorii ani”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri, la Palatul Victoria.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
15:13 - Secretarul general și contabila Federației de Canotaj, propuși să primească 162.400 de euro fiecare din partea COSR după Jocurile Olimpice, mai mult decât David Popovici
15:05 - Acoperișul Turnului cu Ceas din Sighișoara va fi refăcut după modelul original. Costurile pentru restaurare sunt de 55.000 de lei
14:56 - Scandal pe zborul Hurghada-Cluj. Un pasager a fost aproape de a fi debarcat
14:45 - Ludovic Orban: Alianța forțelor de dreapta va susține referendumurile lui Nicușor Dan / Ingineria administrativă pusă la cale de PSD în Piața Unirii trebuie anchetată de instituțiile abilitate (VIDEO)
14:37 - Planta minune care contribuie împotriva răcelilor, întărește inima și elimină toxinele din organism. Este foarte populară la noi în țară
14:36 - USR cere PSD-PNL organizarea referendumului „Fără penali” odată cu primul tur al alegerilor prezidențiale
14:25 - Haos creat de un tânăr în Iași. A parcat mașina pe linia de tramvai și a fost găsit de polițiști după o oră
14:21 - PMP, Alternativa Dreaptă și PNȚ Maniu-Mihalache intră la alegerile parlamentare sub sigla Forța Dreptei. Eugen Tomac: Bucureștiul are nevoie de parlamentari harnici, care să fie alături de Nicușor Dan (VIDEO)
14:05 - Un șofer problematic din Pitești s-a încuiat în mașină când l-au oprit polițiștii. De ce a recurs la acest gest
14:01 - Simona Spătaru (USR): Suntem ancorați în a realiza un plan pentru următorul mandat al CGMB. Reforme pentru București înseamnă o clarificare clară a atribuțiilor, a felului în care sunt împărțiți banii (VIDEO)