Mesajul celor trei frați dispăruți din Hunedoara. „Noi vrem la tati” (VIDEO)

Mesajul celor trei frați dispăruți din Hunedoara. „Noi vrem la tati” (VIDEO)
Sursa foto: captura video Youtube/ Natalia Bumbac

Trei frați de 7, 9 și 11 ani, copiii milionarului Adrian Marțian, au dispărut în Hunedoara și au apărut într-un videoclip prin care le transmit mamei lor un mesaj. Ei au spus că sunt bine, dar nu vor să meargă la ea, ci la tatăl lor, scrie Libertatea.

Mesajul copiiilor

„Roxana, degeaba ai pus pe oamenii ăştia să ne ia să ne ducă la tine, noi nu vrem la tine. Oamenii ăştia ne-au minţit că ne duc la tati, dar, de fapt, la tine au vrut să ne ducă. Suntem bine, oamenii ăştia ne-au tratat bine. Noi nu vrem la tine. Nu te iubim şi nu ne simţim în siguranţă cu tine. Noi vrem la tati, să fim toţi trei. Noi îl iubim pe tati şi oamenii ăştia o să-l contacteze pe tati să mergem la el”, spune cea mai mare dintre fete în clipul video.

Cei trei copii se aflau în grija unei bone care nu știe când au dispărut. Aceștia nu au mai fost găsiți în raza satului Sântandrei, din județul Hunedoara. Tatăl lor a sunat la 112 când a observant că cei mici nu sunt în locuință și au fost dați în urmărire generală de Poliția Română și încă nu au fost găsiți.

Misiunea de căutare continuă

„Poliţiştii continuă activităţile investigative şi căutarea celor trei minori a căror plecare voluntară a fost sesizată ieri (luni – n.r.) de către tatăl acestora de pe raza satului Sântandrei, în apropierea oraşului Simeria. Vorbim despre trei copii, două fetiţe şi un băieţel, în vârstă de 7, 9 şi 11 ani, care au fost daţi deja în urmărire naţională”, a declarat, marţi, Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Semnalmentele celor trei copii sunt:

– Marţian Antonio Adrian: aproximativ 1,45 m înălţime, aproximativ 50 kg, ochi căprui, păr scurt brunet, ten deschis, poartă ochelari de vedere;
– Marţian Rania Adriana: aproximativ 1,55 m înălţime, aproximativ 60 kg, ochi căprui, păr lung brunet, ten deschis, faţă rotunda;
– Marţian Raisa Antonia: aproximativ 1,40 m înălţime, aproximativ 40 kg, ochi căprui, păr lung brunet, ten deschis, faţă rotundă, poartă ochelari de vedere.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
15:13 - Secretarul general și contabila Federației de Canotaj, propuși să primească 162.400 de euro fiecare din partea COSR după Jocurile Olimpice, mai mult decât David Popovici
15:05 - Acoperișul Turnului cu Ceas din Sighișoara va fi refăcut după modelul original. Costurile pentru restaurare sunt de 55.000 de lei
14:56 - Scandal pe zborul Hurghada-Cluj. Un pasager a fost aproape de a fi debarcat
14:45 - Ludovic Orban: Alianța forțelor de dreapta va susține referendumurile lui Nicușor Dan / Ingineria administrativă pusă la cale de PSD în Piața Unirii trebuie anchetată de instituțiile abilitate (VIDEO)
14:37 - Planta minune care contribuie împotriva răcelilor, întărește inima și elimină toxinele din organism. Este foarte populară la noi în țară
14:36 - USR cere PSD-PNL organizarea referendumului „Fără penali” odată cu primul tur al alegerilor prezidențiale
14:25 - Haos creat de un tânăr în Iași. A parcat mașina pe linia de tramvai și a fost găsit de polițiști după o oră
14:21 - PMP, Alternativa Dreaptă și PNȚ Maniu-Mihalache intră la alegerile parlamentare sub sigla Forța Dreptei. Eugen Tomac: Bucureștiul are nevoie de parlamentari harnici, care să fie alături de Nicușor Dan (VIDEO)
14:05 - Un șofer problematic din Pitești s-a încuiat în mașină când l-au oprit polițiștii. De ce a recurs la acest gest
14:01 - Simona Spătaru (USR): Suntem ancorați în a realiza un plan pentru următorul mandat al CGMB. Reforme pentru București înseamnă o clarificare clară a atribuțiilor, a felului în care sunt împărțiți banii (VIDEO)