Vedetele lui City, acuzate de un fost coechipier că participau la „petreceri sexuale” alături de el. Francezul s-a ascuns de poliție în dulap

Vedetele lui City, acuzate de un fost coechipier că participau la „petreceri sexuale” alături de el. Francezul s-a ascuns de poliție în dulap
Foto: Hepta.ro / DPA Images / David Rawcliffe

Benjamin Mendy, fotbalist francez achitat în 2023 de acuzații de viol și hărțuire sexuală, îi solicită 13,2 milioane de euro lui Manchester City pentru salarii și bonusuri neplătite, susținând în această săptămână în instanță că mai mulți coechipieri de-ai săi au participat la „petrecerile sexuale” pe care le-a găzduit el, potrivit The Atletic, transmite GSP.

Benajmin Mendy s-ar fi ascuns de poliție în dulap

The Athletic susține că Mendy a găzduit „o serie de petreceri sexuale”, inclusiv în perioada carantinei impuse din cauza pandemiei de COVID-19, și că se ascunsese într-un dulap când a fost dat în urmărire generală de poliție.

Fotbalistul reclamă că a fost discriminat de Manchester City și susține că la petreceri au participat și alți coechipieri de-ai săi. Printre invitații săi s-ar fi numărat staruri ca Riyad Mahrez, Jack Grealish, Kyle Walker, Raheem Sterling și John Stones.

„Pot confirma că este adevărat. Toți acești jucători au participat la petrecerile care au condus la acuzațiile aduse mie. Nu am făcut nimic diferit decât mulți dintre jucătorii lui Manchester City. Mulți jucători au fost prezenți la petrecerile pe care le-am găzduit.

Asta nu-mi scuză comportamentul, dar simt că este nedrept ca Manchester City să mă evidențieze în modul în care au făcut-o. Diferența dintre mine și colegii mei este că eu am fost acuzat în mod fals de viol și umilit public”, a declarat Benjamin Mendy în cadrul audierii de luni, la care a participat prin intermediul unui apel video.

Susține că reprezentanții lui Manchester City știau și despre alte vedete că participă la petreceri

El susține că și clubul știa că la petreceri participă și alți jucători.

„Eram la fel de pregătit, dispus și capabil să-mi îndeplinesc sarcinile precum ceilalți jucători despre care clubul știa că au participa la petreceri și, în opinia clubului, au acționat nesăbuit. Totuși, nu cunosc ca City să fi redus sau suspendat plata oricărui alt jucător, deși era cunoscut faptul că au participat la petreceri”, a mai declarat Mendy.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
14:21 - PMP, Alternativa Dreaptă și PNȚ Maniu-Mihalache intră la alegerile parlamentare sub sigla Forța Dreptei. Eugen Tomac: Bucureștiul are nevoie de parlamentari harnici, care să fie alături de Nicușor Dan (VIDEO)
14:05 - Un șofer problematic din Pitești s-a încuiat în mașină când l-au oprit polițiștii. De ce a recurs la acest gest
14:01 - Simona Spătaru (USR): Suntem ancorați în a realiza un plan pentru următorul mandat al CGMB. Reforme pentru București înseamnă o clarificare clară a atribuțiilor, a felului în care sunt împărțiți banii (VIDEO)
13:59 - Accident înscenat în Reșița. Un bărbat a vrut să obțină o sumă uriașă de bani prin asigurarea RCA
13:50 - PSD nu se opune referendumului propus de Nicușor Dan. Ciolacu propune adăugarea unor întrebări legate de marile probleme ale locuitorilor Capitalei
13:41 - Sebastian Stan va juca rolul lui Donald Trump în filmul „The Apprentice”. Actorul a declarat că fostul președinte „ar trebui să fie recunoscător”
13:27 - Marele anunț al familiei regale a României. S-a născut nepotul Principesei Elena, Augustus Mihai
13:26 - Cadavrului unui bărbat plutea pe Bega, în dreptul unui bulevard din Timișoara
13:07 - Tragedie în Nigeria. Cel puțin 94 de persoane au murit, iar alte 50 au fost rănite în urma unei explozii
12:59 - Nicușor Dan, despre prima propunere din referendum: Împărțirea banilor din taxele și impozitele locale să o facă Consiliul General. Parlamentul nu are imaginea de detaliu a Bucureștiului (VIDEO)