Bogdan Balanișcu, despre listele la parlamentare: Piedone este pe lista colegilor de la Giurgiu, în baza acelui protocol care există de foarte mulți ani între PSD și PUSL (VIDEO)

Bogdan Balanișcu, despre listele la parlamentare: Piedone este pe lista colegilor de la Giurgiu, în baza acelui protocol care există de foarte mulți ani între PSD și PUSL (VIDEO)
Sursa foto: Facebook / @Bogdan Balaniscu

Bogdan Balanișcu, secretar de stat în Ministerul Mediului, a spus în cadrul emisiunii „Politica Zilei”, moderată de Ioana Constantin, pe B1 TV, cum de Cristian Popescu Piedone se află pe lista PSD pentru parlamentare.

„Piedone este pe lista colegilor de la Giurgiu în baza acelui protocol, care există de foarte mulți ani”

Balanișcu a precizat că între PSD și PUSL există un protocol de foarte mulți ani și de aceea numele lui Piedone apare pe acea listă.

“Domnul Piedone este pe lista colegilor de la Giurgiu în baza acelui protocol, care există de foarte mulți ani de zile între Partidul Social Democrat și structura pe care o conduce domnia sa. Și de aceea avem această prezență a câtorva reprezentanți PUSL pe listele Partidului Social Democrat”.

„Eu știu decizia Partidului Social Democrat”

Bogdan Balanișcu a fost întrebat dacă se aplică și în cazul celor de la PUSL regula votată de PSD, și anume, fără persoane cu probleme penale, pe liste, la Parlament.

“Ar trebui să se aplice, nu știu să vă spun în momentul acesta discuțiile din acest punct de vedere. Eu știu decizia Partidului Social Democrat. E o chestiune pe care Partidul Social Democrat o face de câțiva ani de zile ori de fiecare dată când a fost vreun coleg care să fi avut vreo problemă, într-o formă sau alta cu legea, noi am reacționat, ca și partid, în secunda 2. A fost dat afară din partid să-și rezolve problemele.

Decizia aceasta de a nu avea colegi care să aibă probleme cu legea, pe listele pentru alegerile parlamentare, mi se pare o decizie foarte bună și cred că e o decizie din care ar trebui să se inspire și celelalte partide politice”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:04 - Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit. De ce au ales cei doi să facă nunta în secret
22:01 - Nicolae Ciucă: Îi cer domnului Ciolacu să explice de urgență ce va face pentru ca România să nu piardă cele aproximativ 1,1 miliarde de euro din PNRR
21:55 - Elena Lasconi: PSD și PNL sunt incapabile să gestioneze PNRR. Reformele pe care USR le-a adus și pentru care am luptat în cadrul PNRR sunt acum uitate, înlocuite de o corupție care ne face să pierdem banii europeni
21:54 - Thomas Tuchel va fi selecționerul Angliei. Ce spunea căpitanul naționalei despre el înainte de a fi numit
21:38 - Diana Buzoianu: Autorizațiile de construire din București trebuie să fie date de Primăria Generală. USR a finalizat prima tranșă de proiecte cu cerințele lui Nicușor Dan de la candidații pentru prezidențiale (VIDEO)
21:36 - Robert Cazanciuc (PSD), despre disputa privind planșeul Unirii: Nicușor Dan și-a căutat cu orice preț un motiv politic, să iasă puțin în față înainte de ideea acestui referendum. Noi avem dispute juridice, politice, în timp ce planșeul stă să cadă (VIDEO)
21:29 - Român arestat în Italia, după ce a aruncat la gunoi un ghiozdan plin cu bani. Ce sumă au recuperat polițiștii
21:10 - Adrian Câciu: Sunt îndeplinite peste 60% dintre reformele din PNRR / La jalonul cu impozitarea microîntreprinderilor trebuie să alegem între banii din PNRR și impactul economic al măsurii (VIDEO)
21:01 - Despărțire urmată de crimă. Victima a fost o personalitate din lumea sportului
20:55 - România U21, calificată la Euro pentru a patra oară la rând. Victorie superbă cu favorita grupei / Daniel Pancu a primit roșu după o ieșire nervoasă