Câți bani a plătit Mr.Beast pentru a sta șapte zile în Salina Turda. Videoclipul a devenit viral în aproape toată lumea (VIDEO)

Câți bani a plătit Mr.Beast pentru a sta șapte zile în Salina Turda. Videoclipul a devenit viral în aproape toată lumea (VIDEO)
Sursă foto: Shutterstock

Vloggerul american Mr. Beast a fost în România și a stat 7 zile în Salina Turda, unde a experimentat o săptămână de supraviețuire. Aproape 50 de milioane de oameni din întreaga lume au urmărit videoclipul vloggerului.

A experimentat un test de supraviețuire

Youtuberul are peste 320 de milioane de urmăritori și o avere de 700 de milioane de dolari. El a provocat 11 prieteni să participe la un test de supraviețuire în salina Turda, la 40 de metri sub pământ, conform observatornews.

„În timpul celui de-al doilea război mondial, când România era bombardată, mii de oameni se ascundeau aici. Acum, doar un grup de YouTuberi mai trăiesc aici”, spune Mr. Beast în clipul lui.

Cât a plătit pentru o săptămână în salina Turda

Tinerii au filmat testul de supraviețuire în iulie, când salina era închisă pentru public. Presa locală a scris că primăria a primit un milion de euro pentru ca Mr. Beast să filmize în salină timp de șapte zile.

„În vara aceasta am avut şi 7.000 de vizitatori pe zi. Cu siguranţă, la 300 şi ceva de milioane de vizualizări pe care le poate avea acest clip se va intensifica. Noi am făcut deja demersurile pentru ca Salina Turda să intre în patrimoniul UNESCO”, spune Cristian Octavian Matei, primar Turda.

Filmarea din Salina Turda a fost în topul celor mai urmărite videoclipuri de pe Youtube în Canada, SUA, Brazilia, Australia și Europa. În jur de 50 de milioane de persoane au urmărit videoclipul. Pentru o comparație, pentru ca salina să ajungă la acest număr de vizitatori ar avea nevoie de 83 de ani.

Mr. Beast a fost declarat cel mai bine plătit Youtuber în 2021, an în care a cîștigat 54 de milioane de dolari.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:16 - Mircea Geoană îl provoacă pe Marcel Ciolacu la o dezbatere 1 la 1: „Știm că sondajele ne arată pe primele locuri” / „Dumneavoastră veți aduce susținerea politică, eu voi aduce cunoștințele și expertiza necesare” (VIDEO)
17:58 - Dominic Fritz: Singura șansă să intre în turul 2 un candidat de dreapta, un candidat reformator, care nu e al sistemului, este Elena Lasconi. Un tur 2 între Ciolacu și Simion ar spulbera încrederea românilor în democrație (VIDEO)
17:52 - Dominic Fritz, cu buldozerele în piețele din Timișoara: Au apărut tot felul de coșmelii în ultimii zeci de ani. Nu vreau să jignesc nicio țară, dar arată ca în Bangladesh și e și un pericol public (VIDEO)
17:37 - Dominic Fritz: Vedem o mentalitate de milițieni politici puși să îi pedepsească pe cei care sunt corecți în fața românilor, ca să păstreze privilegiile pentru cei care au făcut lege împreună cu clanurile de ani de zile (VIDEO)
17:20 - Bogdan Balanișcu, despre listele la parlamentare: Piedone este pe lista colegilor de la Giurgiu, în baza acelui protocol care există de foarte mulți ani între PSD și PUSL (VIDEO)
17:17 - David Popovici evită să mai conducă mașinile de la Ion Țiriac: „Acum am ocazia să spun”
17:03 - O femeie a evadat de 4 ori, cu scopul de a-și amenința fostul soț. Ce pedeapsă a primit aceasta
16:56 - Marilen Pirtea: Unii primari de sectoare se comportă ca niște baroni locali și doresc să își arate mușchii în anumite contexte (VIDEO)
16:52 - Daniel Fenechiu, întrebat cum a fost posibilă intabularea zonei Pieței Unirii: Pe parcursul procedurii de intabulare s-au întâmplat destul de multe erori (VIDEO)
16:37 - Radu Mihaiu: Faptul că un primar de sector autorizează lucrare de infrastructură mare în sine este ilegal (VIDEO)