Laura Giurcanu l-a părăsit pe Aris Eram și s-a împăcat cu fostul. Cum a reacționat fiul Andreei Esca

Laura Giurcanu l-a părăsit pe Aris Eram și s-a împăcat cu fostul. Cum a reacționat fiul Andreei Esca
Sursă foto Instagram

Laura Giurcanu s-a împăcat cu fostul ei partener, Cesar Bîtlan, iar Aris Eram a avut reacționat la aflarea veștilor.

Cum a reacționat Aris Eram

Se pare că tânărul a trecut deja peste momentul despărțirii.

Invitat alături de sora lui, Alexia Eram, la „Podcasito Asia Express”, Aris Eram a fost pus față în față cu o întrebare care putea să îi fie destul de incomodă: ar mai participa sau nu la un nou sezon al emisiunii „Asia Express” alături de Laura Giurcanu?

Răspunsul lui Aris Eram nu a întârziat să apară și a uimit pe toată lumea! Fără nicio ezitare, fiul Andreei Esca a spus că tânăra este „cea mai binevenită” într-o astfel de experiență, scrie Cancan.

„Da, da, da, este binevenită. De fapt, este cea mai binevenită”, a spus Aris.

Aris Eram a ajuns de urgență la spital

Amintim că Aris Eram, fiul Andreei Esca, a ajuns de urgență la spital, după ce s-a accidentat în sala de fitness. Fratele Alexiei Eram și-a prins degetul între două gantere, iar în urma incidentului, unghia s-a desprins parțial.

„Eram la sală și mi-am prins degetul între două gantere și mi-a plecat puțin unghia. M-au cusut, dar mi-am revenit repede, după o săptămână. De la sală am ajuns direct la urgențe! Se deschisese, a trebuit să mă coase. Acum sunt bine, nicio problemă, îmi schimb bandajul zilnic, își revine. Trebuie să-mi crească unghia, sper să nu rămân fără unghie”, a spus el.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:16 - Mircea Geoană îl provoacă pe Marcel Ciolacu la o dezbatere 1 la 1: „Știm că sondajele ne arată pe primele locuri” / „Dumneavoastră veți aduce susținerea politică, eu voi aduce cunoștințele și expertiza necesare” (VIDEO)
17:58 - Dominic Fritz: Singura șansă să intre în turul 2 un candidat de dreapta, un candidat reformator, care nu e al sistemului, este Elena Lasconi. Un tur 2 între Ciolacu și Simion ar spulbera încrederea românilor în democrație (VIDEO)
17:52 - Dominic Fritz, cu buldozerele în piețele din Timișoara: Au apărut tot felul de coșmelii în ultimii zeci de ani. Nu vreau să jignesc nicio țară, dar arată ca în Bangladesh și e și un pericol public (VIDEO)
17:37 - Dominic Fritz: Vedem o mentalitate de milițieni politici puși să îi pedepsească pe cei care sunt corecți în fața românilor, ca să păstreze privilegiile pentru cei care au făcut lege împreună cu clanurile de ani de zile (VIDEO)
17:20 - Bogdan Balanișcu, despre listele la parlamentare: Piedone este pe lista colegilor de la Giurgiu, în baza acelui protocol care există de foarte mulți ani între PSD și PUSL (VIDEO)
17:17 - David Popovici evită să mai conducă mașinile de la Ion Țiriac: „Acum am ocazia să spun”
17:03 - O femeie a evadat de 4 ori, cu scopul de a-și amenința fostul soț. Ce pedeapsă a primit aceasta
16:56 - Marilen Pirtea: Unii primari de sectoare se comportă ca niște baroni locali și doresc să își arate mușchii în anumite contexte (VIDEO)
16:52 - Daniel Fenechiu, întrebat cum a fost posibilă intabularea zonei Pieței Unirii: Pe parcursul procedurii de intabulare s-au întâmplat destul de multe erori (VIDEO)
16:37 - Radu Mihaiu: Faptul că un primar de sector autorizează lucrare de infrastructură mare în sine este ilegal (VIDEO)