Primarul Sectorul 3 Robert Negoiță, despre scandalul de la Planșeul Unirii: „Expertiza e că e risc de colaps. Primăria Capitalei urmărește să blocheze tot” (VIDEO)

Primarul Sectorul 3 Robert Negoiță, despre scandalul de la Planșeul Unirii: „Expertiza e că e risc de colaps. Primăria Capitalei urmărește să blocheze tot” (VIDEO)
Sursa foto: primarie3.ro

Primarul Sectorul 3 Robert Negoiță (PSD) a declarat, luni, la sosirea la sediul PSD, că autorizația pentru șantierul de la planșeul Unirii a fost semnată de către viceprimarul de la Sectorul 3, pentru că el și-a delegat atribuțiile pe urbanism.

Negoiță a acuzat Primăria Capitalei că „urmărește să blocheze tot”

Robert Negoiță a susținut și că „expertiza e că e risc de colaps”, dar că nu are detalii pentru că nu e specialist.
„Tot ce înseamnă urbanism avizează viceprimarul”, a precizat Negoiță, întrebat de ce nu a semnat el autorizația pentru începerea în regim de urgență a șantierului la planșeul Unirii.

Primarul Sectorului 3 a mai spus că s-a interesat și „orice nu e monument istoric, zonă protejată, e autorizată de primarul de sector, nu de primarul general”. „Din ce am înțeles, în Cartea Funciară e Ministerul Mediului. Nu mă întrebați, că nu sunt expert”, a adăugat Negoiță.

Primarul Sectorului 3 a mai afirmat că e risc de colaps la planșeul Unirii. Întrebat în ce proporție, Negoiță a replicat: „Nu știu să vă zic”. El a acuzat Primăria Capitalei că „urmărește să blocheze tot, trebuie să aibă și ei ceva activitate”.

„Nouă ne-au scos palmierii, au lăsat în loc niște gropi. Dacă puneau nuci, corcoduși, două păpădii dacă puneau, dar au lăsat gol. Asta face primarul general, doar să demoleze, să strice, nu știe să facă nimic”, a acuzat Robert Negoiță.

Acesta a mai susținut că atunci când faci parte dintr-un ONG poți să spui ce să nu se facă, dar „când ești într-o funcție publică ar trebui să arăți și cum se face”.

Referitor la scandalul de la Planșeul Unirii și cum s-a ajuns la cearta din centrul Capitalei privind lucrările la planșeul de la Piața Unirii, Ludovic Orban a spus anterior că Apele Române, în primul rând, nu aveau dreptul să întabuleze altceva decât cursul râului Dâmbovița iar autorizația dată Sectorului 3 este ilegală.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:17 - Toate produsele procesate în România vor beneficia de plafonarea adaosului comercial, anunță Florin Barbu: „Probabil în perioada următoare va fi lansat proiectul. Vorbim despre zeci de mii de produse”
16:04 - Ferguson nu mai e ambasadorul Manchester United și trebuie să renunțe la un salariu de 2 milioane de lire sterline pe an, clubul vrea să mai reducă din costuri
15:57 - O româncă și-a bătut fostul iubit italian până l-a băgat în spital. După ce s-a vindecat, i-a dat foc
15:51 - MedLife achiziționează încă doi roboți da Vinci. “Este extraordinar că pacienții noștri vor avea acces la cea mai mare echipă de medici certificați în chirurgie robotică din România”
15:44 - Von der Leyen a stabilit noi reguli și nu prea: Comisarii vor fi nevoiți să angajeze mai puțini oameni în personalul pentru cabinet, dar nu mult mai puțini
15:29 - Regizorul „I, Robot” îl acuză pe Elon Musk că i-ar fi furat ideile pentru designul noului robot Tesla: „Hei Elon, poți să-mi returnezi modelele, te rog?”
15:29 - O doctoriță de la un spital public din Craiova a primit mită pentru o cezariană. Se află sub control judiciar
15:08 - Accident grav în Iași. Șapte persoane au fost rănite după ce două mașini s-au ciocnit
15:07 - Un restaurant le oferă clienților o masă gratis zilnic. Cei interesați trebuie să îndeplinească o singură condiție
14:56 - Elena Lasconi, reacție după scandalul planșeului Unirii: Am văzut, ieri, România pe care ne-o propune Marcel Ciolacu, dacă ajunge președinte. Ciolacu și gașca lui vor o Românie controlată de clanuri politice, ei să-și împartă contractele, ei să facă legea (VIDEO)