Ministrul Justiției, Alina Gorghiu: „Cam toată lumea știe care va fi finala pentru președinție”

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu: Cam toată lumea știe care va fi finala pentru președinție
Foto: Alina Gorghiu / Facebook

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a declarat într-o intervenție pentru B1 TV că finala prezidențială va avea loc între Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu. Aceasta a precizat că nua re încredere în sondajele care nu îl dau pe președintele PNL în turul doi al prezidențialelor, precizând că va avea loc reeditarea alegerilor prezidențiale din anii trecuți în care candidatul PSD a pierdut alegerile:

“Aud întrebarea cu sondajele de 25 de ani de când sunt în politică. Întotdeauna în perioada campaniei o să auziți tot felul de informații care de multe ori nu au legătură cu ce o să vedeți la urne. Intră în turul doi președintele PNL și candidatul la președinție. Cam toată lumea știe care va fi finala pentru președinție.

PNL-ului i-a fost întotdeauna foarte greu, a fost o misiune complicată să bage candidatul liberal în turul doi. PSD-ului i-a fost lejer pentru că beneficiază de acel bazin de 30% șia  intrat lejer în turul doi însă i-a fost imposibil să câștige președinția candidatului PSD, iar candidatul PNL a pășit victorios în alegerile prezidențiale. Aceeași retorică o revăd în fiecare scrutin la prezidențiale.

Aceeași poveste cu candidatului PNL care nu intră în turul doi, care nu are nicio șansă, care nu e potrivit. Alegerea nu e a noastră, e a celor care se uită la televizor și votează”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
00:14 - Un autobuz a evitat la limită impactul cu un bloc. 6 persoane au fost rănite în urma accidentului
23:45 - Patru oameni aflați într-o mașină Tesla au murit în Franța după ce vehiculul a ars ca o torță
23:44 - Un bărbat din Capitală a fost grav rănit în urma unui scandal. Totul a pornit de la un loc de parcare
23:13 - Șeful spionajului german avertizează: „Rusia va ataca NATO cel târziu până la sfârșitul acestui deceniu”
23:03 - Bijuterii și obiecte sacre, furate din biserici de către o călugăriță. Care este valoarea totală a bunurilor
22:52 - Nicușor Dan, despre scandalul privind planșeul de la Piața Unirii: „De doi ani Primaria Sectorului 4 spune că vrea să facă planșeul și nu e în stare să aibă un proiect să vină cu avizele”
22:28 - „Boala vampirului”, presupusa afecțiune de care suferea Vlad Țepeș. Dezvăluirile uluitoare ale unei tinere care se confruntă cu aceeași boală rară
22:05 - Emil Dumitru (PNL), după scandalul privind planșeul Unirii: Am ajuns într-o situație penibilă. Cred că trebuie să clarificăm foarte bine, pe viitor, în legislația națională, care sunt competențele Primăriei Generale și primăriilor de sector
21:57 - Nicolae Ciucă: „M-am opus Cortinei Roșii de Fier care amenință să cadă după decizia CCR, mă opun și gardurilor puse cu forța”
21:45 - Radu Miruță, despre scandalul lucrărilor la planșeul din Piața Unirii: „Niște instituții naționale nu pot să stabilească cadastrul pe suprafața cărei primării este” (VIDEO)