Felix Cozma (PSD), despre scandalul privind planșeul Unirii: „Sub forma aceasta de conflict pe care o declanșează Nicusor Dan, bucureștenii n-au de câștigat” (VIDEO)

Felix Cozma (PSD), despre scandalul privind planșeul Unirii: Sub forma aceasta de conflict pe care o declanșează Nicusor Dan, bucureștenii n-au de câștigat (VIDEO)
Sursa foto: Facebook /@Felix Cozma

Felix Cozma (PSD) a comentat în emisiunea„Bună, România!”, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, pe B1 TV, scandalul dintre Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, și primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, privind lucrările de la planșeul Unirii.

„Sub forma aceasta de conflict pe care o declanșează Nicusor Dan, bucureștenii n-au de câștigat”

Cozma subliniază că efectele acestui scandal nu sunt doar politice, ci afectează siguranța cetățenilor.

“În realitate, terenul de acolo, în momentul de față, în cartea funciară, din documentele prezentate de către Primăria Sectorului 4 este pe Apele Române, adică a Ministerului Mediului. De unde autorizațiile eu înțeleg tot din ce s-a prezentat, că nu am acces la documente, că există pentru a fi demarate lucrările, și ca atare probabil ca efect imediat a acestui lucru, cine trebuia să dea autorizația de construcție este Sectorul 3, că este în raza lor. Eu asta am înțeles.

Acum, să încercăm să ne legăm de palmieri și de lanțurile de la intrarea în pasaj, etc, astea sunt chestiuni pur electorale.

Din toată povestea asta, de pierdut pierd bucureștenii. Eu nu sunt bucurestean, dar circul și eu pe acolo, merg în drum către instituție dimineață. Credeți-mă că nu e o stare de confort, să te gândești că putem păți ce s-a întâmplat în Sectorul 6, care sigur a fost un accident izolat, că nu suntem acum nebuni să acuzăm din orice pe oricine, dar trebuie să ne gândim că sub forma aceasta de conflict pe care o declanșează Nicusor Dan, bucureștenii n-au de câștigat. Eu știu că e o bătălie electorală, fiecare șutează cum poate, dar aici nu mai e vorba de politică. E vorba de siguranța oamenilor”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
00:14 - Un autobuz a evitat la limită impactul cu un bloc. 6 persoane au fost rănite în urma accidentului
23:45 - Patru oameni aflați într-o mașină Tesla au murit în Franța după ce vehiculul a ars ca o torță
23:44 - Un bărbat din Capitală a fost grav rănit în urma unui scandal. Totul a pornit de la un loc de parcare
23:13 - Șeful spionajului german avertizează: „Rusia va ataca NATO cel târziu până la sfârșitul acestui deceniu”
23:03 - Bijuterii și obiecte sacre, furate din biserici de către o călugăriță. Care este valoarea totală a bunurilor
22:52 - Nicușor Dan, despre scandalul privind planșeul de la Piața Unirii: „De doi ani Primaria Sectorului 4 spune că vrea să facă planșeul și nu e în stare să aibă un proiect să vină cu avizele”
22:28 - „Boala vampirului”, presupusa afecțiune de care suferea Vlad Țepeș. Dezvăluirile uluitoare ale unei tinere care se confruntă cu aceeași boală rară
22:05 - Emil Dumitru (PNL), după scandalul privind planșeul Unirii: Am ajuns într-o situație penibilă. Cred că trebuie să clarificăm foarte bine, pe viitor, în legislația națională, care sunt competențele Primăriei Generale și primăriilor de sector
21:57 - Nicolae Ciucă: „M-am opus Cortinei Roșii de Fier care amenință să cadă după decizia CCR, mă opun și gardurilor puse cu forța”
21:45 - Radu Miruță, despre scandalul lucrărilor la planșeul din Piața Unirii: „Niște instituții naționale nu pot să stabilească cadastrul pe suprafața cărei primării este” (VIDEO)