Eugen Tomac, la depunerea semnăturilor pentru alegerile parlamentare alături de Forța Dreptei: Suntem singura forță politică de opoziție curajoasă, capabilă să se bată de la egal la egal cu PSD, dar și cu anexele lor (VIDEO)

Eugen Tomac, la depunerea semnăturilor pentru alegerile parlamentare alături de Forța Dreptei: Suntem singura forță politică de opoziție curajoasă, capabilă să se bată de la egal la egal cu PSD, dar și cu anexele lor (VIDEO)
Foto: Facebook / Eugen Tomac

Forța Dreptei a depus, luni, la Biroul Electoral Central, alături de PMP, semnăturile susținătorilor strânse la nivel național pentru alegerile parlamentare.

„Avem nevoie de sprijinul românilor în această bătălie inegală”

Eugen Tomac, președintele PMP, a susținut o declarație de presă, unde a precizat că PMP îl susține pe Ludovoc Orban la alegerile prezidențiale și că Alianța forțelor de dreapta este „singura forță politică de opoziție curajoasă, capabilă să se bată de la egal la egal cu PSD, dar și cu anexele lor”.

„Este un moment important. Alianța forțelor de dreapta, singura alianță politică, care intră în această competiție, cu cel mai bun candidat pentru alegerile prezidențiale, candidat susținut de 4 partide, de PMP, Alternativa Dreaptă, Partidul Național Țărănesc Maniu-Mihalache și, evident, Forța Dreptei, pentru că Alianța Forțelor de dreapta se va regăsi pe buletinele de vot sub sigla Forței Drepte.

Avem nevoie de sprijinul românilor în această bătălie inegală pentru că suntem singura forță politică de opoziție curajoasă, capabilă să se bată de la egal la egal cu PSD, dar și cu anexele lor.

Români, vă invităm să nu vă risipiți votul, pentru că cei care au trădat o dată, de 2 ori o vor face și a treia oară.

Singurul lider politic care nu a îngenunchiat în fața PSD și a intrat în această bătălie este domnul președinte Ludovic Orban și partidele noastre îl susțin.

Singura forță de dreapta, care intră în această bătălie și care merită susținută suntem noi, Alianța Forțelor de Dreapta”, a declarat președintele PMP.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:05 - Emil Dumitru (PNL), după scandalul privind planșeul Unirii: Am ajuns într-o situație penibilă. Cred că trebuie să clarificăm foarte bine, pe viitor, în legislația națională, care sunt competențele Primăriei Generale și primăriilor de sector
21:57 - Nicolae Ciucă: „M-am opus Cortinei Roșii de Fier care amenință să cadă după decizia CCR, mă opun și gardurilor puse cu forța”
21:45 - Radu Miruță, despre scandalul lucrărilor la planșeul din Piața Unirii: „Niște instituții naționale nu pot să stabilească cadastrul pe suprafața cărei primării este” (VIDEO)
21:37 - Marcel Ciolacu intervine în scandalul privind planșeul Unirii: Într-o democrație consolidată, dreptatea nu se face cu buldozerul, ci prin instituțiile statului. Aici nu este vorba de cine strigă mai tare
21:27 - Rareș Hopincă, despre scandalul privind planșeul Unirii: Primarul General nu poate emite dispoziții de demolare pentru o proprietate aparținând altcuiva, pentru o proprietate privată. Dispoziția e ridicolă în sinea ei (VIDEO)
21:07 - Prefectul Capitalei atacă în instanță dispoziția lui Nicușor Dan de desființare a șantierului
21:03 - Alina Gorghiu: Anul trecut am adus aproape 900 de fugari în România, iar anul acesta, până la finalul lunii septembrie, am reușit să aducem aproape 620 de fugari (VIDEO)
21:02 - Plimbările cu mașina funerară au devenit virale pe rețelele de socializare. Cum răspund autoritățile
20:51 - Ministrul Justiției, Alina Gorghiu: „Cam toată lumea știe care va fi finala pentru președinție”
20:33 - Animalul care trăiește exclusiv în România. Aparține unei specii preistorice și este considerat „fosilă vie”