Influencerul Adrian Elicopter de Luptă a fost prins beat la volan după ce a fugit de poliție. Fratele lui a fost arestat pentru ultraj

Influencerul Adrian Elicopter de Luptă a fost prins beat la volan după ce a fugit de poliție. Fratele lui a fost arestat pentru ultraj
Sursă foto: Pixabay

Adrian Dumitru, cunoscut printre tineri drept Adrian „Elicopter de Luptă”, a fost prins de polițiști sub influența băuturilor alcoolice, după o cursă pe străzile din Pitești. Influencerul se afla în mașină alături de fratele, iubita și partenera fratelui și nu ar fi oprit la semnalul polițiștilor.

Youtuberul a încercat să nu pară beat la volan

Adrian Dumitru a fost prins de autorități în timp ce s-ar fi aflat în mașină cu fratele, iubita lui şi partenera fratelui. Inflencerul nu ar fi oprit la semnalele poliţiei și ulterior a fost prins apoi încercând să ascundă faptul că este băut la volan, conform observatornews.ro. 

Fratele său este acuzat pentru ultraj, după ce ar fi amenințat doi polițiști aflați în timpul serviciului. Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, acesta a fost arestat preventiv. Incidentul a avut loc în noaptea de 11 spre 12 octombrie.

Doi agenți ai Secției 1 Poliție Pitești desfășurau activități de filtru rutier pe un bulevard central. Aceștia au observat un autoturism care a schimbat direcția de mers cu încălcarea marcajului longitudinal continuu ce desparte sensurile de mers.

„Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului în cauză, efectuând în mai multe rânduri somaţii şi circulând cu mijloacele acustice şi luminoase în funcţiune, fără ca persoana care conducea autoturismul să se supună somaţiei de a opri. Astfel, autoturismul în cauză a pătruns pe strada Făgăraş, în apropierea unei unităţi de învăţământ, unde patru persoane, respectiv doi bărbaţi şi două femei, au coborât, fugind de lângă autoturismul în cauză”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

Influencerul a fost încătușat

Cei doi oameni ai legii au cerut sprijin și i-au urmărit pe jos pe suspecți, reușind să îl prindă pe cel care coborâse de la volan, un tânăr de 22 de ani din Budeasa. Conform Ziarul Argeșului, tânărul s-a împotrivit, motiv pentru care a fost imobilizat și încătușat.

„În timp ce tânărul de 22 de ani era condus către autospeciala de poliţie, al doilea bărbat, respectiv cel care anterior fusese observat coborând de pe locul dreapta faţă al autoturismului, s-a apropiat (…) şi a adresat injurii şi ameninţări celor doi poliţişti, pentru a-l lăsa să plece pe tânărul de 22 de ani. Al doilea bărbat, identificat ulterior ca fiind un bărbat de 28 de ani, tot din Budeasa, a fost somat să înceteze, dar nu s-a conformat, fiind efectuată şi imobilizarea acestuia”, se precizează în comunicat. Partenera youtuberului, cunoscută şi ea pe reţelele sociale sub pseudonimul Iorga, ar fi încercat la rândul ei să fugă de poliţie după ce a coborât din maşină, însă a fost prinsă de agenţi.

Toate persoanele aflate în mașină au fost conduse la sediul poliției, unde șoferul în vârstă de 22 de ani a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a arătat că afla sub influenţa alcoolului, fapt pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul de 28 de ani, cercetat pentru ultraj, a fost reţinut şi ulterior a fost prezentat la Judecătoria Piteşti, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:59 - Daniel Băluță îl contrazice în continuare pe Nicușor Dan în scandalul planșeului de la Piața Unirii: „Nu este normal și nu este firesc să încercăm în orice formă sau formulă să politizăm” (VIDEO)
17:56 - Nelu Tătaru a rămas fără imunitate. Procurorii DNA vor putea face percheziții. Cum au votat parlamentarii (VIDEO)
17:42 - Eugen Tomac, la depunerea semnăturilor pentru alegerile parlamentare alături de Forța Dreptei: Suntem singura forță politică de opoziție curajoasă, capabilă să se bată de la egal la egal cu PSD, dar și cu anexele lor (VIDEO)
17:35 - Sergiu Bîlcea: PNL va vota pentru ridicarea imunității lui Nelu Tătaru
17:21 - Forța Dreptei și PMP au depus la BEC semnăturile pentru alegerile parlamentare / Ludovic Orban: „Ne angajăm să respectăm voința cetățenilor care s-a manifestat de-a lungul referendumurilor organizate în ultimii 15 ani” (VIDEO)
17:16 - Ciprian Dobre (PNL), despre situația lui Nelu Tătaru: „Noi, ca partid politic, am făcut tot ceea ce credem noi că este corect” (VIDEO)
16:54 - Marius Pașcan (PMP): „Orice om rezonabil și de bun simț așteaptă ca în această perioadă să îi vadă pe prezidențiabili cu niște programe concrete” (VIDEO)
16:46 - Bogdan Matei (PSD), despre scandalul privind planșeul Unirii: Rămân la aceeași părere. Avizele ne omoară și de suferit nu au decât bucureștenii (VIDEO)
16:29 - Milioane de telefoane Android, în pericol din cauza unei vulnerabilități critice descoperite recent
16:22 - Pulp Fiction a împlinit 30 de ani! Cum a schimbat filmul lui Quentin Tarantino cultura pop din întreaga lume