Un celebru youtuber mondial a devenit viral cu un videoclip din Salina Turda. Filmulețul a strâns 40 de milioane de vizualizări în 24 de ore

Un celebru youtuber mondial a devenit viral cu un videoclip din Salina Turda. Filmulețul a strâns 40 de milioane de vizualizări în 24 de ore
Sursă foto: Shutterstock

MrBeast este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri pe YouTube, cu o comunitate de 320 milioane de abonați. Acesta a vizitat șapte zile România și a făcut un video de la Salina Turda, care a strâns în 24 de ore peste 40 de milioane de vizualizări.

Videoclipul lui MrBeast se află pe locul 10 în YouTube trending

MrBeast, pe numele său real James Stephen, a postat videoclipul „7 zile de explorare a unui oraş subteran”, care a adunat în primele 24 de ore 1,6 milioane de like-uri și peste 5.000 de comentarii. Deși nu se știe când celebrul vlogger a filmat aceste secvențe, videoclipul a ajunspe locul 10 în YouTube trending, conform libertatea.ro.

Vloggerul a descris  Salina Turda drept „un oraș subteran”. „Această mină de sare este cel mai tare oraș subteran pe care l-am văzut vreodată” a explicat James Stephen.

„Acest oraş este construit în interiorul unei mine care datează de peste o mie de ani. Şi cu nenumărate tuneluri şi camere neexplorate, cine ştie în ce orori vom da. Acestea sunt scările care coboară în oraş. Cât de vechi sunt aceste scări? Mai vechi decât noi. În regulă, acum că suntem aici jos, uită-te cât de sus e tavanul. Wow. În timpul celui de-al doilea război mondial, atunci când România a fost bombardată, mii de oameni s-au ascuns aici şi acum o grămadă de youtubers trăiesc”, a spus vlogger-ul care are 26 de ani.

„Acest videoclip este unul dintre cele mai amuzante pe care le-am făcut în ultima vreme”

MrBeast a postat și o imagine pe Instagram, unde are o comunitate de 61 de milioane de urmăritori. În imagine se pot vedea și ceilalți vloggeri participanți, iar pe fundal apare sigla de promovare turistică a României. „Am explorat un oraș subteran timp de 7 zile» tocmai a fost încărcat! Acest videoclip este unul dintre cele mai amuzante pe care le-am făcut în ultima vreme :)”, a scris MrBeast în dreptul imaginii.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de MrBeast (@mrbeast)


Salina Turda este unul dintre cele mai frumoase locuri subterane din România. Recunoscută mondial, aceasta funcționează ca muzeu și centru de tratament, oferind diverse activități, precum terenuri de baschet, mini-golf, o roată panoramică și un lac unde vizitatorii pot face plimbări cu barca.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`