Radu Miruță: Situația lui Clotilde Armand, acum, este identică cu momentul în care ea a candidat la primărie a doua oară. Oamenii au înțeles că este o chestiune cu iz politic (VIDEO)

Radu Miruță: Situația lui Clotilde Armand, acum, este identică cu momentul în care ea a candidat la primărie a doua oară. Oamenii au înțeles că este o chestiune cu iz politic (VIDEO)
Foto: Radu Miruţă / Facebook

Deputatul USR, Radu Miruță, a vorbit în emisiunea Actualitatea, moderată de Tudor Mușat, pe B1 TV, despre situația actuală a lui Clotilde Armand.

„Nu este absolut nimic altceva decât o chestiune de internă”

Miruță a precizat că situația actuală a lui Armand este similară cu cea din momentul în care a candidat pentru a doua oară la primărie. De asemenea, deputatul a precizat că oamenii și-au dat seama că este o chestiune cu iz politic și au votat-o în continuare.

“Clotilde Armand nu are o calitate nouă, începând de ieri. Din a doua zi de când și-a lansat candidatura la primărie, Clotilde Armand are aceeași calitate pentru că a semnat ea niște fonduri suplimentare pe care să le primească, ca primar, după ce Ministerul Fondurilor Europene a răspuns că este legal să facă asta. Nu este ceva ce s-a întâmplat nou în această poveste. Este Cameră preliminară, nici măcar nu este o chestiune pe fond.

Da, în aceste zile, Biroul Național din care fac și eu parte validează candidaturile tuturor colegilor din țară și da, pentru foarte mulți dintre colegi, există sesizări, unul vrea să fie dat altul la o parte, o chestiune din asta internă, în care democrația fiind în mâinile tuturor membrilor, apar tot felul de chestiuni de genul ăsta. Se întâmplă, avem ședințe de Birou Național din 2 în 2 zile, sunt zeci de sesizări pe care le urmărim, unele sunt valide, unele nu sunt valide.

Clotilde Armand evident că polarizează. Sunt oameni care sunt împotriva lui Clotilde Armand, sunt oameni care aprobă ce face Clotilde Armand în lupta pe care a avut-o ea la Sectorul 1. Nu uitați că Clotilde a avut vreo 40.000 de voturi, 40.000 de bucureșteni, care, după ce a apărut scandalul ăsta mediatic, politic, pentru că situația lui Clotilde acum este identică cu momentul în care a candidat la primărie a doua oară. Deci oamenii au înțeles că este o chestiune cu iz politic și au dat în continuare aproape 50 % din voturi sau cât a luat ea acolo. Nu este absolut nimic altceva decât o chestiune de internă, de validare a unor candidați”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`