Reacția a doi soți, care au aflat după 10 ani de căsătorie că sunt, de fapt, verișori: „După am început să mă gândesc” (VIDEO)

Reacția a doi soți, care au aflat după 10 ani de căsătorie că sunt, de fapt, verișori: După am început să mă gândesc (VIDEO)
Foto: Facebook/Celina Quinones

Doi soți au aflat după aproape 10 ani de căsătorie, că sunt, de fapt, verișori.

Cei doi au și 3 copii împreună. Este vorba despre un cuplu din Colorado, SUA. Celina și Joseph Quinones au povestit cum au reacționat și copiii lor la aflarea veștii că părinții lor sunt rude.

Cum au aflat cei doi că sunt, de fapt, verișori

Dacă vă întrebați cum au aflat că sunt verișori, iată că Celina a decis să facă un test ADN pentru a afla mai multe despre originile ei, fiind intrigată de diferențele de pigment dintre copiii ei. Rezultatul i-a lăsat mască pe toți.

După ce au trimis probele către compania de biotehnologie MyHeritage, rezultatele i-au lăsat complet uluiți: Celina și Joseph erau rude. Rezultatele au confirmat că soții erau, de fapt, verișori, însă, nu verișori primari, ci de gradul trei până la cinci, ceea ce înseamnă că legătura era destul de îndepărtată, dar totuși erau din aceeași familie, potrivit Cancan.

Celina a dezvăluit pe canalul YouTube Love Don’t Judge că, la început, a considerat că ar trebui să divorțeze, în timp ce Joseph refuza să accepte această situație.

„Credeam că ar trebui să divorțăm și după am început să mă gândesc: pentru copiii noștri, pentru casa noastră, trebuie să rămânem împreună”, a povestit Celina.

Cu toate acestea, cei doi au decis să rămână împreună și iată că acum sunt foarte fericiți, chiar și după 17 ani de căsătorie. Totuși, Quinones și-au dat seama că trebuie să le spună copiilor despre descoperire.

“Nu au pus prea multe întrebări. Fiul meu mijlociu a spus ‘asta înseamnă că suntem frați și verișori?’ La care am răspuns: ‘Se pare că da.’ “, a mărturisit Celina.

Ce au spus copiii celor doi când au aflat că părinții lor sunt verișori

Copiii au reacționat neașteptat de bine la această veste, iar faptul că părinții lor au rămas împreună li se pare normal, pentru că nu știau înainte de căsătorie că sunt înrudiți.

În cadrul unui podcast, fiica familiei Quinones a declarat:

„Este destul de normal, având în vedere că sunt părinții mei și nu văd nimic ciudat, pentru că sunt căsătoriți de foarte mult timp.”

„Uneori mă simt puțin ciudat, pentru că nu e ceva cu care te-ai mândri sau ai vrea să spui lumii. Dacă ar fi aflat înainte să se căsătorească, atunci ar fi fost ceva greșit, dar având în vedere că au aflat după căsătorie, nu văd nicio problemă la asta.”, a spus fiul cel mare al cuplului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`