Cătălin Cherecheș, interviul victoriei de după gratii: "Băimărenii mi-au redat libertatea" (VIDEO)

Cătălin Cherecheș, interviul victoriei de după gratii: "Băimărenii mi-au redat libertatea" (VIDEO)
foto: B1 TV

Primul interviu, după gratii, pentru Cătălin Cherecheș după ce băimărenii l-au reconfirmat ca primar cu un procent covârșitor! Deşi se află în arest încă de pe 28 aprilie, în dosarul în care DNA îl acuză de luare de mită în formă continuată, Cherecheş a obţinut peste 70% din voturile exprimate la Baia Mare, arată B1 TV.

"Băimărenii mi-au redat, într-un fel, libertatea pentru că nici sufletul meu, nici mintea nu pot fi îngrădite de către nimeni", a mărturisit Cherecheș.

"Pentru Baia Mare am muncit mai bine de patru ani, pentru băimăreni și Baia Mare am făcut proiecte frumoase, împreună cu băimărenii le-am făcut și așa vom continua. Vreau să le mulțumesc pentru această onoare pe care mi-au dat-o încă o dată. În primul rând, pentru a mă fi ales, în al doilea rând pentru a munci pentru orașul în care m-am născut. Merg înainte, cu tot curajul, peste toate nedreptățile, peste toate mașinațiunile și mizeriile care se întâmplă într-o țară amputată din punct de vedere moral și am toată încrederea în justiție, dar justiția înseamnă instanțe și nu altceva", a adăugat acesta.

Cătălin Cherecheș, interviul victoriei de după gratii

#DIRECT_ONE_7jyaru#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`