Descoperirea șocantă a unei studente din Marea Britanie. Ce a găsit într-un colet de pe Shein: „Am crezut că este de jucărie, apoi s-a mișcat”

Descoperirea șocantă a unei studente din Marea Britanie. Ce a găsit într-un colet de pe Shein: „Am crezut că este de jucărie, apoi s-a mișcat”
Sursa foto: Freepik.com

O studentă din Marea Britanie a trăit o experiență terifiantă când a deschis un colet de la firma de haine Shein. În loc să găsească o pereche de încălțăminte pe care și-o comandase, tânăra a descoperit un scorpion.

Cum a reacționat tânăra când a văzut scorpionul în colet

„Am crezut că este de jucărie, apoi s-a mișcat”, a declarat Sofia Alonso-Mossinger, adăugând că a fost „destul de înfricoșător”. „Am desfăcut ambalajul exterior și am văzut ceva mișcându-se și m-am întrebat ce este asta?”, a spus tânăra, conform observatornrews.ro. 

După ce și-a dat seama că este un scorpion, tânăra a resigilat punga care avea și o pereche de cizme, a scos-o din cameră și și-a contactat colegii de apartament. Împreună cu ei, aceasta a reușit să mute scorpionul într-o cadă, înainte să fie luat de un specialist.

„Am crezut că visez”, a spus ea. „Nu am nicio problemă cu păianjenii și alte lucruri, dar a fost înfricoșător să fiu în camera mea cu un scorpion”.

Cum a fost salvat scorpionul

O colegă a tinerei, Phoebe Hunt, a povestit că a auzit țipete și a ieșit din cameră să vadă despre ce e vorba. Aceasta și-a găsit colega de apartament u „un scorpion viu într-o pungă pe cizme”. „La început, voi fi sinceră, am spus că ar trebui să-l omorâm, dar apoi toată lumea a subliniat că nu este cel mai uman lucru, așa că l-am luat și l-am pus într-o caserolă.”

Oliver James, un alt coleg de apartament care studiază zoologia, a mutat scorpionul într-un recipient de plastic cu un clește de bucătărie. „A fost un pic stresant”, a spus el, deoarece nimeni nu știa cât de veninos era.

Tinerii i-au dat ulterior scorpionului apă pe un prosop de bucătărie și câteva cartoane sub care să se ascundă. Ulterior, au contactat o organizație caritabilă care a reușit să trimită un specialist, care a declarat că aceste rapoarte sunt destul de frecvente.

Este al doilea caz într-o lună

„Specia scorpionului este Olivierus martensii, nu are un alt nume comun în afară de scorpionul chinezesc”, a spus specialistul.

Acesta a spus că înțepătura sa ar fi „semnificativă din punct de vedere medical… potențial amenințătoare pentru viață”. „Este destul de îngrijorător că acesta este al doilea scorpion pe care l-am avut în mai puțin de o lună și care a venit în acest fel”, a declarat specialistul.

Compania Shein, cu sediul în China, a fost contactată pentru comentarii și a declarat că analizează incidentul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`