Marian Rasaliu (PSD), despre acuzațiile privind fraudarea alegerilor: „Trăim totuși într-o democrație consolidată” (VIDEO)

Marian Rasaliu (PSD), despre acuzațiile privind fraudarea alegerilor: Trăim totuși într-o democrație consolidată (VIDEO)
Sursa foto: Rasaliu Marian / Facebook

Deputatul PSD Marian Rasaliu a comentat vineri în emisiunea Politica zilei, cu Ioana Constantin, acuzațiile lansate de USR privind fraudarea alegerilor locale în Sectorul 1.

Marian Rasaliu, despre fraudarea alegerilor

Acesta a precizat că România este o democrație consolidată și că alegerile nu pot fi fraudate. El a mai precizat că primarul Armand a pierdut alegerile pentru că nu a fost fotată de cetățeni:

“Mie îmi place să cred că trăim totuși într-o democrație consolidată. După 30 și ceva de ani de la Revoluție nu cred că se mai fură în momentul de față.

Doamna Clotilde Armand era prinsă în filmul domniei sale și trăia cu impresia…nu, pe doamna Clotilde Armand nu a votat-o lumea, asta trebuie să înțeleagă și a pierdut alegerile.

Din punctul meu de vedere trebuia să aibă o demnitate, trebuia să aibă o atitudine și să recunoască că a pierdut alegerile, nu să facă circul pe care l-a făcut.

Alegerile în clipa de față, și vă spun în postura de fost prefect și de organizator al multor tururi de scrutin inclusiv al prezidențialelor în Brașov, nu ai cum să furi”.

Clotilde Armand (USR) a anunțat la scurt timp după alegeri că depune plângere penală pentru abuz în serviciu și instigare la fals deoarece procesul electoral în sector a fost grav viciat. Armand a insistat că nu are nicio problemă să recunoască un rezultat, fie el și o înfrângere, dar vrea ca voturile să fie numărate corect și să nu existe fraude, „altfel la ce mai mergem la vot?”.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`