Percheziții în Teleorman și Ilfov. Două persoane arestate preventiv într-un caz de trafic de droguri

Percheziții în Teleorman și Ilfov. Două persoane arestate preventiv într-un caz de trafic de droguri
Sursa foto: Facebook / Poliția Română

Autoritățile au efectuat patru percheziţii domiciliare în judeţele Teleorman şi Ilfov într-un caz de trafic de droguri, două persoane fiind arestate preventiv.

Ce a transmis IPJ Teleorman

„Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Teleorman, au documentat activitatea infracţională a două persoane, de 31 şi 36 de ani, cercetate pentru trafic de droguri de risc. Din materialul probator administrat a rezultat că, în perioada iunie – octombrie 2024, acestea ar fi procurat, deţinut şi comercializat cantităţi de drog de risc, canabis, către consumatori din judeţul Teleorman”, precizează informarea transmisă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman, citată de Agerpres.

În urma percheziţiilor domiciliare efectuate miercuri, 9 octombrie, la locuinţele persoanelor cercetate, în comuna Salcia, municipiul Turnu Măgurele, judeţul Teleorman şi oraşul Bragadiru, judeţul Ilfov, au fost descoperite şi ridicate aproximativ 300 de grame de canabis, obiecte purtând urme de substanţă, grindere şi cântare electronice, precum şi alte mijloace de probă.

Două persoane au fost reţinute

Ulterior, cele două persoane au fost reţinute, iar a doua zi judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Teleorman a dispus arestarea preventivă a persoanelor reţinute, pentru 30 de zile.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`