Ce studii are Oana Paraschiv, colega lui Mihai Găinușă de la Asia Express. A rămas șomeră

Ce studii are Oana Paraschiv, colega lui Mihai Găinușă de la Asia Express. A rămas șomeră
Sursa foto: Instagram/ Oana Paraschiv

Oana Paraschiv și Mihai Găinușă formează una dintre echipele care au plecat pe „Drumul Zeilor” în Asia Express. Ea tocmai a făcut anunțul conform căruia a rămas fără loc de muncă.

Oana Paraschiv a vrut să își păstreze viața personală în secret. Ea a studiat la Liceul Teoretic Spiru Haret din Focșani, apoi s-a mutat în București pentru a-și continua studiile, unde a urmat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. Ea a activat în carieră și nu a mai plecat de atunci din București, unde își desfășoară activitatea. Concurenta de la Asia Express a ajuns cuncoscută prin intermediul unei emisiuni TV, în 2012, conform Cancan.

Au plecat de la radio

De curând, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă au anunțat pe rețelele de socializare că și-au încheiat colaborarea cu Național FM și că au rămas fără loc de muncă. Ei nu au oferit prea multe detalii despre acest subiect, dar a asigurat ascultătorii și fanii că vor reveni cu alte proiecte în viitor.

„Lume, lume! Radio Team Oana și Mișu vă anunță că, din păcate, colaborarea cu Național FM s-a încheiat. Mulțumim pentru găzduire și plecăciune ascultătorilor noștri dragi. Revenim curând cu detalii despre următoarele noastre proiecte. Urmăriți-ne aici. Radio Team și Asia Express continuă!”, a fost anunțul făcut de cei doi, în mediul online.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`