Cutremur, vineri, în Marea Neagră. Ce magnitudine a avut

Cutremur, vineri, în Marea Neagră. Ce magnitudine a avut
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un cutremur s-a produs, vineri dimineața, în Marea Neagră, cu magnitudinea de 5,6 grade pe scara Richter.

Cutremur de 5,6 în Marea Neagră

Seismul a avut loc, vineri dimineața, în jurul orei 10.16, ora României, la o adâncime de 14,5 km, a informat Institutul Național de Fizia Pământului.

Epicentrul a fost la 138 de km de Zonguldak Merkez, Provincia Zonguldak, Turcia.

În România, cel mai puternic cutremut din acest an a fost în data de 16 septembrie, având o magnitudine de 5,4 grade pe scara Richter și s-a simțit în mai multe orașe din țară, dar și în unele zone din Bulgaria, Moldova și Ucraina.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:12 - Dana Rogoz, dezvăluiri despre sumele cheltuite în vacanță. Cât a plătit actrița pentru a închiria un scuter
17:11 - Lucian Bode, secretar general PNL: „Dezvoltarea județului Bihor are o amprentă liberală puternică”
17:10 - Lucian Bode: Sunt multe motive pentru care PNL are obligația să continue la guvernare și eu sunt convins că așa va fi. Anul 2022 rămâne an de referință pentru guvernarea României (VIDEO)
17:07 - Descoperirea șocantă a unei studente din Marea Britanie. Ce a găsit într-un colet de pe Shein: „Am crezut că este de jucărie, apoi s-a mișcat”
16:57 - Nicolae Ciucă, la inaugurarea variantei ocolitoare Beiuș: „Am fost parte a acestui demers de când eram prim-ministru”
16:52 - Un român stabilit de 20 de ani în Cipru vrea să se întoarcă acasă: „A fost paradis aici, acum vreau să mă întorc acasă”. Care este motivul
16:46 - Lucian Bode: Nu suntem de acord cu modul în care PSD încearcă direct sau indirect să acapareze cât mai multă putere în România, dacă se poate, toată puterea”/ „Povestea de la CCR ar trebui să dea de gândit multora de pe scena politică” (VIDEO)
16:26 - Marian Rasaliu (PSD), despre acuzațiile privind fraudarea alegerilor: „Trăim totuși într-o democrație consolidată” (VIDEO)
16:25 - Care sunt vaccinurile ce pot fi decontate de CNAS? Ce categorie de români pot obține gratuit vaccinul gripal și cel HPV
16:20 - Cum să dezvolți un mediu de încredere real într-o relație?