Senatorul Eugen Pîrvulescu, ridicat de DNA. Este deja judecat în alt dosar pentru că ar fi trucat concursul de la Serviciul de Ambulanță Teleorman

Senatorul Eugen Pîrvulescu, ridicat de DNA. Este deja judecat în alt dosar pentru că ar fi trucat concursul de la Serviciul de Ambulanță Teleorman
Senatorul Eugen Pîrvulescu a fost ridicat de DNA, sursă foto: INQUAM

Eugen Pîrvulescu, senator de Teleorman, a fost ridicat vineri dimineață de procurorii DNA. El este deja trimis în judecată de DNA pentru că ar fi trucat concursul de la Serviciul județean de Ambulanță Teleorman.

Pîrvulescu a fost trimis în ianuarie 2022 în judecată de DNA

Senatorul Eugen Pîrvulescu este suspectat de DNA de instigare la cumpărare de influenţă într-un dosar de corupţie privind eliberarea unui certificat ORNISS.

La DNA a fost adus în același dosar și Gheorghe Florea, care ar fi membru al Masoneriei. În 2018, Newsweek a scris despre legăturile pe care acesta le-ar avea cu Rusia.

Recent, el a anunțat că pleacă din PNL, partid pe listele căruia a candidat și a fost ales la alegerile din 2020.
„Vreau să mulţumesc, în mod deosebit, colegilor senatori PNL, în ultimii patru ani de zile, precum şi celorlalţi, din ultimi opt ani, pentru colaborare pentru familia liberală.

Mă dezafiliez din Grupul Naţional Liberal, senatorilor liberali, şi voi activa ca independent începând de astăzi”, a declarat Pîrvulescu, în 7 octombrie, potrivit Agerpres.

Pîrvulescu a fost trimis în ianuarie 2022 în judecată de DNA. Procurorii susțin că ar fi trucat concursul de la Serviciul județean de Ambulanță.

El este acuzat de comiterea infracțiunii de folosire a influenței sau autorității de către o persoană ce deține o funcție de conducere într-un partid, într-un sindicat sau patronat ori în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`