Ducesa de York a dezvăluit câteva detalii despre Kate Middleton. „Cred că este extraordinar”

Ducesa de York a dezvăluit câteva detalii despre Kate Middleton. „Cred că este extraordinar”
Sursa foto: Hepta / ©Alpha Press 079965 14/07/2024 Kate Princess of Wales Catherine Katherine Duchess of Cambridge Middleton Mens Final Day Fourteen of The Wimbledon Tennis Championships 2024 in London

Sarah Ferguson, Ducesa de York, care a fost diagnosticată cu cancer de sân și de piele, a dezvăluit câteva detalii despre Kate Middleton care și-a încheiat tratamentul de chimioterapie.

Ce spune despre Kate Middleton

Sarah Ferguson a oferit detalii despre Kate Middleton care a terminat tratamentul de chimioterapie împotriva cancerului, dar procesul de recuperare nu s-a încheiat. Aceatsa și-a spus și părerea despre videoclipul emoționant pe care l-a postat după ce și-a încheiat tratamentul, conform Ok Magazine.

Sarah Ferguson a lăudat-o pe Kate pentru că a demonstrat lunii că se poate să ai grijă de tine. Aceasta a spus că a fost „mișcată” de videoclipul prințesei de Wales.

„Arată lumii ce înseamnă să ai cu adevărat grijă de tine și să te iubești pentru a-i ajuta pe alții. Cred că este extraordinar ceea ce face. Videoclipul realizat de prințesă a fost incredibil. Am fost atât de mișcată. A fost frumos”, a spus Ducesa de York.

Sarah Ferguson, diagnosticată cu cancer de piele

Sarah Ferguson a fost diagnosticată cu cancer de piele, în luna ianuarie, după ce anul trecut a fost tratată la sân.

Ea a vorbit și despre regele Charles care a fost și el diagnosticat cu o formă de cancer și a empatizat șu mulți alțoi bolnavi.

„Îmi place când Regele a mers la Cancer Research UK în aprilie și chiar s-a așezat pe canapea”, a spus ea.

Sarah Ferguson, fosta soție a Prințului Andrew, a vizitat sediul organizației caritabile Prevent Breast Cancer, în Wythenshawe, Manchester.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`