Nicușor Dan, despre fraude electorale: „Este o problemă reală. Toate lucrurile astea duc la Parchet” (VIDEO)

Nicușor Dan, despre fraude electorale: Este o problemă reală. Toate lucrurile astea duc la Parchet (VIDEO)
Sursa foto: Nicușor Dan / Facebook

Prezent în emisiunea Politica zilei, cu Ioana Constantin, primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat că există fraude electorale. Acesta a indicat lipsa de acțiune a Parchetului care permite ca această practică din secțiile de vot să continue:

“Da, este o problemă reală. E exact cum e cu pădurile, e exact cum e cu construcțiile, toată lumea știe că se fură și toate lucrurile astea duc la Parchet.

Noi știm că se fură, nu se fură mult, sunt secții care au 1.000 de votanți…se mai trec așa 20 de buletine dintr-o grămăjoară în alta. Dacă nimeni niciodată nu a pățit nimic pentru asta oamenii sunt tentați să continue”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:21 - Diana Buzoianu (USR), despre scandalul Nordis: „Degeaba venim cu demisiile pe masă dacă nu rezolvăm problemele de fond”
22:09 - Tănase Stamule (PNL), despre Nelu Tătaru: Dacă există probe, va plăti, dacă nu există, va câștiga în Instanță. Poate rămâne membru de partid, dar nu poate candida la nimic și nu mai poate ocupa o funcție de conducere (VIDEO)
22:07 - Pepe, atac furibund la adresa fostei soții, după ce a fost chemat din nou la tribunal: „Dacă îi dau fetele două săptămâni, nu știe ce să facă cu ele”
21:46 - Florin Bodog (PSD), despre acuzațiile de corupție care îl vizează pe Nelu Tătaru: „E greu pentru orice lider de partid să explice aceste gesturi” (VIDEO)
21:40 - Mircea Hava, despre coaliția PSD-PNL: „Dacă mă întrebați pe mine, mâine aș pleca de la guvernare / Ar fi excepțional să despărțim odată apele” (VIDEO)
21:19 - Aurora boreală, vizibilă pe cerul României, în această noapte. Cum de are loc acest fenomen și ce ne recomandă specialiștii
21:09 - Românii vor putea observa o schimbare importantă în magazine, începând de vineri. Companiile care nu se supun noii reguli riscă sancțiuni
21:07 - NATO începe exercițiul militar nuclear, anunță Mark Rutte. „Este vital să ne testăm apărarea”
20:39 - Ce ți se poate întâmpla, dacă mănânci ciocolata Dubai. Riscurile sunt uriașe pentru sănătate
20:25 - Laura Vicol a demisionat din PSD / Demisia, la o zi după ce a apărut informația că DIICOT a deschis dosar penal în cazul Nordis