Nicușor Dan: “Bucureștiul suferă de trafic. Problema s-a amplificat fiindcă se lucrează la metroul din zona de nord” (VIDEO)

Nicușor Dan: “Bucureștiul suferă de trafic. Problema s-a amplificat fiindcă se lucrează la metroul din zona de nord (VIDEO)
Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei. Sursa foto: Nicuşor Dan / Facebook

Primarul Nicușor Dan a vorbit în emisiunea Politica zilei, cu Ioana Constantin despre problema traficului, subiect cu care a discutat și cu premierul Marcel Ciolacu:

“Bucureștiul suferă de trafic. Acum problema s-a amplificat fiindcă se lucrează la metroul din zona de nord și premierul a constata că există această problemă și a convocat la Guvern niște miniștri: al Transporturilor, al Educației și primarii din București.

Înainte de a mă duce i-am spus că nu putem să ne prefacem că nu vedem problema de fond care produce trafic care este modul în care se construiește în București și l-am invitat la un șantier ilegal și cu un memoriu în mână ca să îi spun că instituțiile din subordinea lui, Inspectoratul de Stat în Construcții și prefectul ar trebui să oprească și nu opresc”.

Nicușor Dan a mai precizat că nu renunță la referendumul privind Bucureștiul și a spus că în această lună va avea o ședință de Consiliu General în acests ens:

“Strict formal este un referendum cu două întrebări. Chiar azi am discutat cu consilierii generali și o să avem o ședință de Consiliu General în această lună, o să vedem dacă o să fie 17 sau 21 octombrie. Legea spune că primarul propune și Consiliul General este cel care cu adevărat este cel care declanșează referendumul prin hotărâre de Consiliu”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:09 - Tănase Stamule (PNL), despre Nelu Tătaru: Dacă există probe, va plăti, dacă nu există, va câștiga în Instanță. Poate rămâne membru de partid, dar nu poate candida la nimic și nu mai poate ocupa o funcție de conducere (VIDEO)
22:07 - Pepe, atac furibund la adresa fostei soții, după ce a fost chemat din nou la tribunal: „Dacă îi dau fetele două săptămâni, nu știe ce să facă cu ele”
21:46 - Florin Bodog (PSD), despre acuzațiile de corupție care îl vizează pe Nelu Tătaru: „E greu pentru orice lider de partid să explice aceste gesturi” (VIDEO)
21:40 - Mircea Hava, despre coaliția PSD-PNL: „Dacă mă întrebați pe mine, mâine aș pleca de la guvernare / Ar fi excepțional să despărțim odată apele” (VIDEO)
21:19 - Aurora boreală, vizibilă pe cerul României, în această noapte. Cum de are loc acest fenomen și ce ne recomandă specialiștii
21:09 - Românii vor putea observa o schimbare importantă în magazine, începând de vineri. Companiile care nu se supun noii reguli riscă sancțiuni
21:07 - NATO începe exercițiul militar nuclear, anunță Mark Rutte. „Este vital să ne testăm apărarea”
20:39 - Ce ți se poate întâmpla, dacă mănânci ciocolata Dubai. Riscurile sunt uriașe pentru sănătate
20:25 - Laura Vicol a demisionat din PSD / Demisia, la o zi după ce a apărut informația că DIICOT a deschis dosar penal în cazul Nordis
20:21 - Cât costă încărcarea unei mașini electrice, în România. Prețurile sunt mai mari decât în vestul Europei