Tănase Stamule (PNL) despre acuzațiile de luare de mită aduse fostului ministru al Sănătății, Nelu Tătaru: „La toate cererile DNA de până azi, PNL a votat pentru ridicarea imunității. Avem încredere în justiție”

Tănase Stamule (PNL) despre acuzațiile de luare de mită aduse fostului ministru al Sănătății, Nelu Tătaru:  „La toate cererile DNA de până azi, PNL a votat pentru ridicarea imunității. Avem încredere în justiție”
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, se află în centrul unui scandal de proporții, fiind cercetat de procurorii DNA pentru luare de mită.
În această dimineață, Tătaru a fost ridicat de procurori și dus la audieri la sediul DNA din Iași, unde va trebui să răspundă acuzațiilor care îl vizează. Tot în această dimineață are loc şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL.

PNL urmează să decidă ce se întâmplă cu imunitatea lui Tătaru

Fostul consilier guvernamental Tănase Stamule de la PNL a declarat la emisiunea News Alert a postului de televiziune B1TV că, dacă acuzațiile se dovedesc a fi serioase, Biroul Politic Naţional al PNL va lua o decizie de ridicare a imunității.

„Până acum toate deciziile Partidului Național Liberal au fost în direcția susținerii deciziilor din Justiție. O să fie o analiză, se va face o propunere, vedem clar care e situația și se va decide rapid.

La toate cererile DNA de până azi, PNL a votat pentru ridicarea imunității. Noi nu avem o schimbare de atitudine de pe o zi pe alta. Avem încredere în justiție.”

În BPN se va propune retragerea lui Tătaru din toate funcțiile politice și din calitatea de candidat PNL Vaslui la alegerile parlamentare, potrivit unor surse.

Președinte al PNL Vaslui, Tătaru este cap de listă pentru Camera Deputaţilor la alegerile din luna decembrie

Urmăriți B1TV.ro și pe
`