Donald Trump respinge puternic o nouă dezbatere cu Kamala Harris: „Am câştigat ultimele două întâlniri, una cu Joe escrocul, cealaltă cu Kamala mincinoasa”

Donald Trump respinge puternic o nouă dezbatere cu Kamala Harris: „Am câştigat ultimele două întâlniri, una cu Joe escrocul, cealaltă cu Kamala mincinoasa”
Donald Trump. Sursa foto: Hepta - Zuma Press / Kyle Mazza

Candidatul republican la preşedinţia SUA, Donald Trump, a exclus definitiv miercuri să participe la a doua dezbatere prezidenţială împotriva democratei Kamala Harris, transmite AFP, citată de Agerpres.

Prima dezbatere între Trump și Harris a avut loc pe 10 septembrie

„Nu va fi nicio revanşă!”, a scris Trump pe reţeaua sa socială, Truth Social, în ciuda propunerilor făcute de canalele CNN şi Fox News de a difuza o întâlnire faţă în faţă între cei doi candidaţi.

„Kamala a declarat clar ieri că nu va face nimic diferit de Joe Biden, aşa că nu este loc de dezbatere”, a adăugat Trump. CNN a stabilit un ultimatum pentru joi ca Trump şi Harris să accepte să dezbată pe 23 octombrie pe undele sale la Atlanta, în Georgia. Fox News a propus o dezbatere în Pennsylvania pe 24 sau 27 octombrie.

Trump a refuzat ambele oferte.

Prima dezbatere între Trump și Harris, una cu scântei, înainte de alegerile din 5 noiembrie a avut loc pe 10 septembrie.
Trump a invocat alte motive pentru a-şi explica refuzul: a susținut în special că „este deja foarte târziu în proces, votul a început deja”.

De asemenea, el a subliniat că nu mai este nevoie să dezbată din nou, pentru că, în opinia sa, a dominat-o pe Kamala Harris pe 10 septembrie. „Am câştigat ultimele două dezbateri, una cu Joe escrocul, cealaltă cu Kamala mincinoasa”, a spus Trump.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`