Candidatul PSD Constantin Moț este noul primar din Slatina

Candidatul PSD Constantin Moț este noul primar din Slatina
foto: semnaluloltuui.wordpress.com

Candidatul PSD Constantin Moț a câștigat Primaria Slatina în urma numărătorii voturilor din majoritatea secțiilor de votare din municipiul Slatina.

El a obţinut, după numărarea voturilor din cele 48 de secţii, aproape 12.000 de voturi, reprezentând 44,3% din voturile valabil exprimate în timp ce liberalul Marius Bălaşa a fost investit cu încredere de 8800 de slătineni, obţinând astfel 32,57% din voturile valabil exprimate. Siferenţa de voturi dintre cei doi candidaţi este de aproape 3.200 voturi. Cadidatul PNL a câştigat alegerile în trei din cele 48 de secţii de votare din Slatina: 1,8 şi 15, informează realitateaoltului.ro.

PSD a câştigat alegerile în cinci municipii şi oraşe-Slatina, Caracal, Corabia, Drăgăneşti-Olt, Piatra Olt şi Potcoava, în timp ce PNL a obţinut fotoliile de edili de la Scorniceşti şi Balş. Liberalii şi-au mai trecut în cont şi şefia administraţiilor locale din Leleasca, Cungrea, Izbiceni, Osica de Jos, Pleşoiu ,Iancu Jianu, Vulpeni, Slătioara, Voineasa şi a recâştigat mandatele deţinute în fruntea comunităţilor din: Crâmpoia, Traianu, Mihăeşti, Vădăstriţa, Urzica şi Studina.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`