O femeie de 70 de ani și fiul ei au plantat marijuana printre fasole și roșii. „Miroseau extraordinar de frumos”

O femeie de 70 de ani și fiul ei au plantat marijuana printre fasole și roșii. „Miroseau extraordinar de frumos”
Sursa Foto: diicot.ro

O femeie de 70 de ani din Argeș este cercetată pentru trafic de droguri după ce fiul ei a plantat marijuana în grădina acesteia.

Culturi de canabis în grădina bătrânicii

Femeia s-a mutat în urmă cu patru luni în satul Vulpești, din județul Argeș, pentru că a vrut să scape de agitația de la oraș. A cumpărat o casă aproape de pădure, a plantat legume în grădina, ajutată de fiul ei. Dar, acesta a profitat de necunoașterea mamei sale și a plantat trei fire de canabis de care bătrânica nu avea nicio idee, conform Digi24.

„Trei bucăți. Uite mamă, acolo cum e gardul ăla în stradă, dar eu nu am gard. Miroseau extraordinar de frumos și arătau verzi ca orice planta”, a spus femeia.

Borcane de murături pline cu marijuana

Mascații au percheziționat casa femei și au găsite cele trei plante de canabis, iar pe lângă casă se aflau mai multe borcane de murături pline cu marijuana. Și locuința fiului ei a fost percheziționată.

Femeia a fost dusă la audieri unde a stat ore bune și s-a ales cu control judiciar, fiind nevoită să meargă de două ori pe săptămână. Fiul ei, de 44 de ani, a fost arestat preventiv timp de 30 de zile pentru trafic de droguri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`