Marius Horia Țuțuianu (PSD): „O nouă minciună marca PNL e aruncată în spațiul public. Măi Florine, ți-ai băgat integritatea în sertar şi ai pierdut cheia?”

Marius Horia Țuțuianu (PSD): O nouă minciună marca PNL e aruncată în spațiul public. Măi Florine, ți-ai băgat integritatea în sertar şi ai pierdut cheia?
Sursa foto: Facebook / @Marius Horia Țuțuianu

Deputatul PSD, Marius Horia Țuțuianu, îi acuză pe cei din PNL că au lansat o nouă minciună în spațiul public, „preluată hulpav de amatorii de senzațional, fără o minimă verificare”.  Țuțuianu a comentat declarațiile făcute, miercuri, de către Florin Roman.

„Măi Florine, ți-ai băgat integritatea în sertar şi ai pierdut cheia?”

O nouă minciună marca PNL e aruncată ìn spațiul public, preluată hulpav de amatorii de senzațional, fără o minimă verificare.
Florin Roman, încă amețit după bătaia încasată de la fostul coleg de partid, derapează din nou:
“Proiect depus în 2019, blocat la Comisia Juridică.”
Măi Florine, ți-ai băgat integritatea în sertar şi ai pierdut cheia? Dar de ce nu l-ai trecut in 2019? Dar în 2020? Dar până în noiembrie 2021? Să-ți aduc eu aminte că decembrie 2020-noiembrie 2021 era preşedinte al Comisiei un membru USR, da, USR ul partenerul vostru? De ce nu l-ați trecut atunci? Aa, aveai o carieră politică și nu era campanie.
Ia mai verificā puțin şi Comisia pentru industrii, sau lipsa raportului lor ai trecut-o la piua, nu se pune? Sunt membru al Comisiei Juridice și colegul tău în Comisia de Buget-Finanțe. O dată nu mi-ai spus nimic de vreun proiect. Nu de ăsta, de niciunul!!
Asta e fața adevărată a PNL-ului. În loc să se concentreze pe soluții reale pentru problemele oamenilor, ei își investesc toată energia în campanii murdare, pline de dezinformare. Disperarea lor transpare din fiecare declarație falsă și din fiecare tentativă de a deturna atenția publicului de la eșecurile evidente ale guvernării lor. Aceasta nu este politică, este o trădare cinică a încrederii publice! >>, a scris deputatul Marius Horia Țuțuianu pe pagina oficială de Facebook.
Urmăriți B1TV.ro și pe
`