Circulația tramvaiului 41, blocată după un accident ca în filme. O mașină a zburat peste parapet și a aterizat la intrarea în Pasajul Lujerului

Circulația tramvaiului 41, blocată după un accident ca în filme. O mașină a zburat peste parapet și a aterizat la intrarea în Pasajul Lujerului
Foto simbol: Pixabay

Circulația tramvaiului 41 este blocată, miercuri, din cauză că o mașină a zburat peste parapet și a căzut la intrarea în Pasajul Lujerului, aterizând pe calea de rulare a tramvaielor, a anunțat Societatea de Transport București, potrivit HotNews.ro.

Circulația tramvaiului 41, blocată

STB a precizat că a fost înființată linia navetă 641 pentru preluarea fluxului de călători.

„Linia 41 – blocata la intrarea in Pasajul Lujerului, pe sensul spre Piata Presei, din cauza unui autoturism rasturnat pe calea de rulare a tramvaielor. Pentru preluarea fluxului de calatori, s-a infiintat linia naveta 641 (intre Ghencea si Piata Presei)”, afirmă STB, miercuri, într-o postare pe Twitter.

Accident ca în filme, miercuri, la Pasajul Lujerului

STB a oferit detalii despre accident.

„Posibilă cauză a accidentului:  șoferul autorismului a pierdut controlul volanului și a plonjat în pasaj, blocând circulația tramvaielor liniei 41, pe sensul spre Piața Presei. La fața locului sunt echipaje de la Brigada de Poliție Rutieră , echipe ale salvatorilor dar și echipele tehnice ale STB”, a mai precizat STB.

Despre accident au vorbit și reprezentanții Brigăzii Rutiere.

„Astăzi, în jurul orei 14:07, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la un accident rutier în zona Pasajului Lujerului din sectorul 6.

Din primele informații, conducătorul unui autovehicul a ieșit din parcarea centrului comercial Plazza România, a pătruns pe spațiul verde și lovit gardul de protecție al Pasajului Lujerului, după care a căzut pe plafon.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea conducătorului autovehicului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, se arată în comunicat.

Polițiștii fac cercetări, iar traficul rutier este restricționat pe sensul de deplasare dinspre Bd. Timișoara către șos. Virtuții.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:07 - Ce mesaj a postat Radu Vâlcan pe pagina sa de Instagram, fix cu o zi înainte de aniversarea Adelei Popescu: „O să mă certe…”
19:01 - Diana Buzoianu (USR), despre decizia CCR privind cazul Dianei Șoșoacă: „E foarte clar că singurul care câștigă din toată schema asta este Ciolacu”
18:59 - Tragedie în Prahova. Un șofer de Uber a fost ucis de un client
18:47 - Felix Cozma (PSD), după decizia CCR în cazul șefei SOS: Cred că e mai mult un circ pe care oricum Diana Șoșoacă îl făcea și înainte. Câștigătoare, ca și tip de electorat, este doamna Lasconi, după părerea mea (VIDEO)
18:35 - DNA trimite în judecată membrii unei rețele care a obținut ilegal 24 de terenuri din București, aflate în proprietatea statului
18:24 - O femeie de 70 de ani și fiul ei au plantat marijuana printre fasole și roșii. „Miroseau extraordinar de frumos”
18:11 - Surpriză! Cine îi dă 6.000 de lei lunar lui Irinel Columbeanu: „Suntem lângă el”
18:10 - Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, critici la adresa ONG-urilor de mediu: „Consecința litigiilor este că se întârzie investițiile”
17:43 - Silvia Dinică (USR): PNL-ul dă și impresia că ar vrea să părăsească coaliția, dar, în același timp, nu vrea să părăsească Guvernul pentru că sunt beneficii acolo. Faptul că ești în executiv îți dă un avantaj electoral (VIDEO)
17:38 - Adrian Cozma, despre moțiunea de cenzură a USR: „Urmează în forumurile de conducere să discutăm acest subiect”