Un oraș din România ar putea interzice nunțile organizate până dimineața. La ce oră ar trebui să se termine petrecerile

Un oraș din România ar putea interzice nunțile organizate până dimineața. La ce oră ar trebui să se termine petrecerile
Sursa Foto: Flickr.com

Consiliul Local din Târgu Jiu a venit cu o propunere prin care nunțile să fie mai scurte și să nu mai dureze până în zori. Oficialii au ajuns la această decizie după ce au discutat și cu reprezentanții restaurantelor.

La ce oră ar trebui să se termine nunta

Nuntașii vor fi nevoiți să părăsească mult mai repede ringul de dans, deoarece nunțile vor urma să se termine la ora 1 noaptea. O soluție pentru această situație ar fi ca evenimentul să înceapă mai devreme, conform observatornews.ro. 

Când va intra în vigoare această măsură

Municipalitatea își dorește să adopte de anul viitor, respectiv din următorul sezon al nunților această măsură. O soluție cu care autoritățile au venit este ca nunțile să înceapă mai devreme, în jurul orei 17:00.

Primarul din Târgu Jiu a declarat că s-a consultat cu mai mulți agenți economici care au săli de evenimente, dar și cu miri, iar nimeni nu a avut ceva de reproșat. Un avantaj al acestei măsuri este că va dispărea disconfortul oamenilor care locuiesc în apropierea sălilor de nunti.

Acest proiect este momentan la stadiul de propunere, dar că să treacă trebuie să fie votat de majoritatea aleșilor locali.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:07 - Ce mesaj a postat Radu Vâlcan pe pagina sa de Instagram, fix cu o zi înainte de aniversarea Adelei Popescu: „O să mă certe…”
19:01 - Diana Buzoianu (USR), despre decizia CCR privind cazul Dianei Șoșoacă: „E foarte clar că singurul care câștigă din toată schema asta este Ciolacu”
18:59 - Tragedie în Prahova. Un șofer de Uber a fost ucis de un client
18:47 - Felix Cozma (PSD), după decizia CCR în cazul șefei SOS: Cred că e mai mult un circ pe care oricum Diana Șoșoacă îl făcea și înainte. Câștigătoare, ca și tip de electorat, este doamna Lasconi, după părerea mea (VIDEO)
18:35 - DNA trimite în judecată membrii unei rețele care a obținut ilegal 24 de terenuri din București, aflate în proprietatea statului
18:24 - O femeie de 70 de ani și fiul ei au plantat marijuana printre fasole și roșii. „Miroseau extraordinar de frumos”
18:11 - Surpriză! Cine îi dă 6.000 de lei lunar lui Irinel Columbeanu: „Suntem lângă el”
18:10 - Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, critici la adresa ONG-urilor de mediu: „Consecința litigiilor este că se întârzie investițiile”
17:43 - Silvia Dinică (USR): PNL-ul dă și impresia că ar vrea să părăsească coaliția, dar, în același timp, nu vrea să părăsească Guvernul pentru că sunt beneficii acolo. Faptul că ești în executiv îți dă un avantaj electoral (VIDEO)
17:38 - Adrian Cozma, despre moțiunea de cenzură a USR: „Urmează în forumurile de conducere să discutăm acest subiect”