O femeie a născut pe peronul Gării de Nord din Timișoara. A fost ajutată inclusiv de polițiști

O femeie a născut pe peronul Gării de Nord din Timișoara. A fost ajutată inclusiv de polițiști
Foto simbol: Pixabay

O femeie a născut un bebeluș perfect sănătos, miercuri, pe peronul Gării de Nord din Timișoara, fiind ajutată inclusiv de polițiști, informează Inspectoratul de Poliție Județean Timiș, potrivit Agerpres.

Femeia a născut pe peronul gării timișorene

Polițiștii spun că femeia venise cu un tren dinspre Arad.

„Un apel la 112 a anunţat că o femeie aflată pe o bancă pe peronul Gării de Nord era pe punctul de a naşte. Poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Timişoara au început să caute, iar pe peronul 6 au găsit o femeie al cărei nou-născut se grăbea să vină pe lume. Un poliţist a rămas cu aceasta pentru a o linişti, în timp ce colegul său a plecat să aducă prosoape”, a declarat IPJ Timiș.

„În cel mai scurt timp, au sosit şi echipajele medicale, care au ajutat-o pe femeie să ducă procesul la final. Pentru poliţiştii SRPT, el este Ciprian, un bebeluş perfect sănătos, care a primit nota maximă de la ei. Are 3,4 kg şi 51 de cm. Acesta va rămâne cel mai frumos apel la care poliţiştii au intervenit”, a mai declarat IPJ Timiș.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:07 - Ce mesaj a postat Radu Vâlcan pe pagina sa de Instagram, fix cu o zi înainte de aniversarea Adelei Popescu: „O să mă certe…”
19:01 - Diana Buzoianu (USR), despre decizia CCR privind cazul Dianei Șoșoacă: „E foarte clar că singurul care câștigă din toată schema asta este Ciolacu”
18:59 - Tragedie în Prahova. Un șofer de Uber a fost ucis de un client
18:47 - Felix Cozma (PSD), după decizia CCR în cazul șefei SOS: Cred că e mai mult un circ pe care oricum Diana Șoșoacă îl făcea și înainte. Câștigătoare, ca și tip de electorat, este doamna Lasconi, după părerea mea (VIDEO)
18:35 - DNA trimite în judecată membrii unei rețele care a obținut ilegal 24 de terenuri din București, aflate în proprietatea statului
18:24 - O femeie de 70 de ani și fiul ei au plantat marijuana printre fasole și roșii. „Miroseau extraordinar de frumos”
18:11 - Surpriză! Cine îi dă 6.000 de lei lunar lui Irinel Columbeanu: „Suntem lângă el”
18:10 - Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, critici la adresa ONG-urilor de mediu: „Consecința litigiilor este că se întârzie investițiile”
17:43 - Silvia Dinică (USR): PNL-ul dă și impresia că ar vrea să părăsească coaliția, dar, în același timp, nu vrea să părăsească Guvernul pentru că sunt beneficii acolo. Faptul că ești în executiv îți dă un avantaj electoral (VIDEO)
17:38 - Adrian Cozma, despre moțiunea de cenzură a USR: „Urmează în forumurile de conducere să discutăm acest subiect”