Simona Spătaru: USR le-a dat celor din PNL șansa să își spele obrazul. I-am arătat încă o dată lui Nicolae Ciucă, cu subiect și predicat, ce înseamnă o ieșire de la guvernare (VIDEO)

Simona Spătaru: USR le-a dat celor din PNL șansa să își spele obrazul. I-am arătat încă o dată lui Nicolae Ciucă, cu subiect și predicat, ce înseamnă o ieșire de la guvernare (VIDEO)
Foto: Simona Spătaru / Facebook

Senatoarea USR Simona Spătaru a vorbit despre moțiunea e cenzură, miercuri, pe B1 TV, la „News Pass” cu Laura Chiriac, și a spus că partidul de opoziție „i-a arătat încă o dată” liderului PNL, „cu subiect și predicat, ce înseamnă o ieșire de la guvernare”.

Simona Spătaru (USR), pe B1 TV, despre moțiunea de cenzură și atitudinea PNL

Întrebată ce s-a întâmplat în orele scurse după apelul lansat de Elena Lasconi către PNL, Simona Spătaru a spus: „S-a întâmplat că, iată, ieri a mai fost încă un pas parcurs de noi pentru a le da ocazia celor de la PNL să se desprindă de PSD. Reamintim faptul că încă de la 1 septembrie, de la începutul sesiunii parlamentare, am făcut apel la o responsabilitate din partea lor și la o asumare a discursului public pe care îl au, că nu își mai doresc această guvernare, că este una insuficientă și păguboasă pentru România”.

„Au ajuns să escaladeze ei cu declarațiile politice, spunând că își rup coaliția, deci președintele Nicolae Ciucă așa a spus, că s-a rupt din coaliție, și atunci în mod evident gestul firesc pe care îl mai aveam procedural la îndemână era să le punem hârtiile în față, pentru că dacă ei nu au curajul să facă gestul de a ieși de la guvernare în mod asumat, ci doar în declarații politice aferente unei campanii electorale, noi, din opoziție, singurul lucru pe care îl putem pune la îndemână e, practic, să îi salvăm din această coaliție, deci noi le-am dat să își spele obrazul”, a adăugat Simona Spătaru.

Simona Spătaru: I-am arătat încă o dată lui Nicolae Ciucă, cu subiect și predicat, ce înseamnă o ieșire de la guvernare

„Pentru noi, important era ce face Nicolae Ciucă, pentru că nu mai târziu de alatăieri seară spusese că această coaliție de guvernare nu mai are viitor și că iese de la guvernare – realmente acestea sunt cuvintele utilizate, acum dacă nu are proprietatea propriilor termeni, și bag seamă după niște emisiuni că nu prea știe exact ce vorbește, atunci i-am arătat încă o dată, cu subiect și predicat, ce înseamnă o ieșire de la guvernare”, a mai declarat senatoarea USR.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`