50 Cent spune că a prevăzut scandalul celebrităților de la petrecerile lui Puff Daddy: „A făcut tot ce se spune iar ceilalți i-au fost complici”

50 Cent spune că a prevăzut scandalul celebrităților de la petrecerile lui Puff Daddy: A făcut tot ce se spune iar ceilalți i-au fost complici
Sursă foto: Hepta/Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/ABACAPRESS.COM

Scandalul din jurul lui Sean John Combs, cunoscut în lumea muzicală drept Puff Daddy sau Diddy, a generat o mare vâlvă în Statele Unite. Acesta este un caz care a debutat la începutul anilor 90 cu acuzații de hărțuire sexuală, abuz și viol la petreceri la care ar fi participat și alte celebrități din lumea Hollywood-ului sau chiar și alți cântăreți.

50 Cent consideră că Puff Daddy compromite ideea de hip-hop

Unii și-au manifestat deja suspiciunile cu privire la Diddy, deși cel mai critic a fost întotdeauna rapperul 50 Cent, care va produce și un documentar pentru Netflix despre întregul calvar.

În urmă cu câteva luni, muzicianul a distribuit un videoclip cu Mark Curry în care susținea că Diddy a drogat femei de care a profitat ulterior.
„Aceasta este o poveste cu un impact uman semnificativ.

Este o narațiune complexă care se întinde pe zeci de ani, nu doar titlurile sau fragmentele care au fost văzute până acum”, a spus 50 Cent despre cazul Diddy. El a confirmat în continuare că rămâne ferm „în angajamentul de a da o voce celor lipsiți de putere și de a prezenta perspective autentice și nuanțate”.

„Chiar dacă acuzațiile sunt tulburătoare, îndemnăm pe toată lumea să-și amintească că povestea lui Sean Combs nu înseamnă povestea hip-hop-ului și a culturii sale. Scopul nostru este să ne asigurăm că acțiunile individuale nu eclipsează contribuțiile mai largi ale culturii hip-hop”, a adăugat el.

Recent, 50 Cent a spus: „A făcut tot ce se spune! Chiar a făcut. Sunt singurul care a vorbit public despre asta înainte de apariția cazului. Eu nu am participat. Nu am fost la acele petreceri”.

În plus, 50 Cent a acuzat alte personalități care au participat la „acele petreceri ale celebrităților”.
În cele din urmă, el a indicat un episod urât și uitat: „Dacă ne întoarcem în anii ’90, Keefe D a spus că Diddy l-a plătit să-l omoare pe 2Pac. Se pare că este acuzat de niște lucruri destul de incredibile”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`