George Simion (AUR), în contextul moțiunii anunțate de USR: Punem semnăturile la dispoziție. Nu ne cramponăm în vreun fel de text

George Simion (AUR), în contextul moțiunii anunțate de USR: Punem semnăturile la dispoziție. Nu ne cramponăm în vreun fel de text
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Deputatul George Simion, liderul AUR, a anunțat că partidul său va pune la dispoziția USR semnăturile pentru moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, transmite Agerpres.

George Simion (AUR): Punem și textul, și semnăturile la dispoziție

Liderul AUR a acuzat Guvernul că „încalcă” legea fundamentală.

„Am aici textul moţiunii de cenzură, doamna Elena Lasconi nu este parlamentar, nu cunoaşte încă, poate tot, nu a învăţat procedurile parlamentare. Ai nevoie de un text şi ai nevoie de semnături. Noi avem semnăturile, le punem aici pe masă, punem şi textul, şi semnăturile la dispoziţie. Nu ne cramponăm în vreun fel de text, vrem ca acest Guvern Iohannis, care reinstaurează dictatura, care încalcă legile electorale, care pune pumnul în gura opoziţiei, să plece acasă şi până la alegeri să avem un guvern interimar care să aibă un singur scop, o singură menire, să asigure buna desfăşurare a alegerilor şi să nu mai încalce Constituţia, cum au făcut-o pe 9 iunie. Nu putem avea alegeri corecte, atât timp cât sunt organizate de acest Guvern PSD-PNL şi de Klaus Werner Iohannis, care, în loc să fie un garant al respectării Constituţiei, încalcă Constituţia”, a declarat George Simion.

George Simion: Semnăturile AUR și USR sunt suficiente pentru a fi depusă moțiunea

Deputatul spune că semnăturile AUR și USR sunt îndeajuns pentru depunerea moțiunii.

„Îi punem la dispoziţie doamnei Lasconi, chiar dacă nu e la Parlament, aceste semnături, împreună cu semnăturile USR. Sunt suficiente pentru a fi depusă moţiunea. Luni poate fi citită şi miercuri votată, dacă chiar există interes şi nu este un joc politic”, a mai declarat liderul AUR, George Simion.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`