Cine este șoferul care lovit o mașină și a rănit un bărbat în Sectorul 1. De ce a fugit de la locul faptei

Cine este șoferul care lovit o mașină și a rănit un bărbat în Sectorul 1. De ce a fugit de la locul faptei
Sursa foto: Freepik

Șoferul unui accident produs în Sectorul 1 al Capitalei a fost identificat și prins de polițiști, după ce acesta a fugit de la locul faptei.

Bărbatul avea permisul de conducere suspendat

„Conducătorul auto a fost identificat şi depistat, în persoana unui bărbat în vârstă de 34 de ani. În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a constatat faptul că acesta figurează cu dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat”, a transmis, miercuri, Brigada Rutieră a Capitalei, referindu-se la accidentul din Sectorul 1, conform observatornews.ro. 

A fost reținut pentru 24 de ore

Conform autorităilor, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârșirea „infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”.

Acesta a produs marți un accident rutier, după ce a condus o mașină în Capitală și a lovit un vehicul, care s-a răsturnat. Șoferul din automobilul avariat a fost rănit.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
14:16 - Florin Roman, despre proiectul PNL împotriva „țepelor imobiliare”: A fost blocat de majoritatea PSD din conducerea Camerei Deputaților și a comisiei conduse de Laura Vicol. Cerem să îl voteze de urgență (VIDEO)
14:15 - Un pilot al companiei aeriene Turkish Airlines, a decedat în timpul zborului. Avionul a aterizat de urgență
13:59 - Cum a reacționat un profesor când un elev i-a deranjat ora și i-a răspuns necivilizat. Copilul a ajuns la medicină legală
13:55 - Argeș: Femeie de 70 de ani și fiul ei, afacere ilegală cu droguri. Aveau acasă plantație de canabis
13:52 - Elena Lasconi: Moțiunea de cenzură USR e scrisă! Nicolae Ciucă și PNL au acum șansa de a arăta tuturor dacă sunt cu românii sau sunt cu Marcel Ciolacu
13:47 - Marea Britanie nu a fost niciodată „mai grasă”, arată statisticile
13:38 - Simona Spătaru: USR le-a dat celor din PNL șansa să își spele obrazul. I-am arătat încă o dată lui Nicolae Ciucă, cu subiect și predicat, ce înseamnă o ieșire de la guvernare (VIDEO)
13:31 - O fetiță de patru luni a rămas blocată în mașină. Părinții nu le-au permis pomperilor să forțeze portiera
13:25 - DNA confirmă: PSD a transformat Casa Unirea într-un instrument de jefuire a banilor publici. PNL-ul lui Iohannis și Ciucă a fost părtaș la deturnarea fondurilor
13:11 - Daniel Fenechiu: Marcel Ciolacu o joacă tot a la PSD. Decizia PNL a fost aceea că, da, coaliția nu mai există, însă Guvernul își va îndeplini obligațiile asumate de a guverna stabil până după alegeri (VIDEO)