Strategii de campanie: Kamala Harris a deschis și băut o bere, în direct, la emisiunea lui Stephen Colbert. Joe Biden și Donald Trump nu consumă alcool

Strategii de campanie: Kamala Harris a deschis și băut o bere, în direct, la emisiunea lui Stephen Colbert. Joe Biden și Donald Trump nu consumă alcool
Kamala Harris, candidata democraților la alegerile prezidențiale americane. Sursa foto: Hepta - DPA Images / Gripas Yuri/ABACA

Kamala Harris, candidata democrată la președinție, și-a mai adăugat o premieră în campania electorală la televiziune, deschizând o cutie de bere lager cu gazda emisiunii Late Night Show, Stephen Colbert. Nici Joe Biden și nici Donald Trump – nu consumă alcool, potrivit The Guardian.

Harris preferă să asculte Aretha Franklin sau Eminem

Emisiunea The Late Night Show a lui Stephen Colbert i-a prezentat pe Harris, Biden și mulți alți politicieni de-a lungul anilor, combinând probleme politice serioase cu umorul.

În timpul interviului de marți, Colbert a remarcat că oamenii numesc alegerile din acest an – „alegeri relaxate” și că alegătorii își doresc de obicei să vadă un candidat cu care ar putea să bea o bere.

El a invitat-o ​​pe Harris să împartă o bere și a spus că ea a cerut o bere Miller High Life. Vicepreședinta a spus: „OK, ultima dată când am băut bere a fost la un meci de baseball cu Doug. Noroc.”

Harris a repetat popularul slogan am mărcii de bere care se descrie drept „Șampania berilor”, în timp ce Colbert a remarcat că produsul provine din Milwaukee, în statul indecis Wisconsin.

El a spus: „Deci acum am rezolvat problema din Wisconsin. Să vorbim despre Michigan. Să facem apel la alegătorii din Michigan, bine? Care sunt melodiile tale preferate de la Bob Seger?”

Gazda a continuat să enumere o listă de melodii ale lui Seger, dar Harris nu a părut entuziasmată. În cele din urmă, ea a spus: „Aș prefera Aretha (n.r. Franklin) sau Eminem. Ai așa ceva prin playlist?”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
13:11 - Daniel Fenechiu: Marcel Ciolacu o joacă tot a la PSD. Decizia PNL a fost aceea că, da, coaliția nu mai există, însă Guvernul își va îndeplini obligațiile asumate de a guverna stabil până după alegeri (VIDEO)
13:04 - Veste bună pentru românii care stau la bloc. Ar putea beneficia de bani din partea statului pentru a-și îmbunătăți confortul locuințelor
13:04 - Condusă de Ursula von der Leyen, Comisia Europeană luptă împotriva deciziei instanței privind transparența în cazul vaccinurilor Covid
12:52 - Marcel Ciolacu: „Noi medicamente pe lista celor gratuite sau compensate, de la 1 noiembrie”. Despre ce este vorba (VIDEO)
12:44 - Brazilia a ridicat interdicția impusă platformei X, după ce Elon Musk a plătit o amendă de 5 milioane de dolari
12:38 - Premierul confirmă că demisionează dacă iese PNL de la guvernare. Marcel Ciolacu, despre acuzațiile liberalilor: Sunt niște lozinci care au funcționat prin anii `92, `96. Putem chema observatori internaționali la alegeri (VIDEO)
12:37 - Care este cel mai înalt vârf muntos din lume? Pe primul loc nu ar fi vârful Everest
12:16 - PNL va discuta în ședința de miercuri și despre posibila ieșire de la guvernare, spune Alexandru Muraru: „În momentul în care Marcel Ciolacu a devenit prim-ministru, totul s-a degradat” (VIDEO)
12:07 - Biden va discuta cu Netanyahu despre atacul Israelului asupra Iranului. Bombardamentele asupra infrastructurii petroliere iraniene au potențial extrem de periculos
12:04 - 800.000 de români vor primi începând de astăzi plicuri privind amnistia fiscală. Poșta Română a început deja să le distribuie