Bărbat găsit mort într-un parc de lângă Spitalul Județean Craiova. Trecătorii credeau că doarme

Bărbat găsit mort într-un parc de lângă Spitalul Județean Craiova. Trecătorii credeau că doarme
Foto simbol: Facebook / SMURD

Un bărbat a fost găsit decedat într-un foișor dintr-un parc de lângă Spitalul Județean Craiova, potrivit Pro TV.

Bărbat găsit mort într-un parc

Anchetatorii spun că bărbatul murise de câteva ore, dar trecătorii au crezut că acesta doarme.

Trupul neînsuflețit, care nu prezenta urme de violență, a fost dus la morga unității medicale pentru a fi efectuată o necropsie.

Polițiștii nu l-au identificat deocamdată, iar în prezent autoritățile verifică persoanele dispărute, pe baza amprentelor.

A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:16 - PNL va discuta în ședința de miercuri și despre posibila ieșire de la guvernare, spune Alexandru Muraru: „În momentul în care Marcel Ciolacu a devenit prim-ministru, totul s-a degradat” (VIDEO)
12:07 - Biden va discuta cu Netanyahu despre atacul Israelului asupra Iranului. Bombardamentele asupra infrastructurii petroliere iraniene au potențial extrem de periculos
12:04 - 800.000 de români vor primi începând de astăzi plicuri privind amnistia fiscală. Poșta Română a început deja să le distribuie
11:58 - Florin Roman, deputat PNL: Cerem PSD și lui Marcel Ciolacu să voteze proiectul PNL care pune cruce țepelor imobiliare
11:52 - Groapa în care a căzut o mașină nu se afla în curtea unei școli, precizează Primăria Sectorului 6: Incidentul a avut loc pe un teren privat, aflat în proprietatea unei societăți
11:42 - Mihai Tudose cere cercetări după declarațiile PNL despre decizia CCR: Dacă nu se confirmă, cei care au lansat în spațiul public asemenea acuzații doar pentru a-și justifica în avans niște eșecuri trebuie să plătească (VIDEO)
11:38 - 50 Cent spune că a prevăzut scandalul celebrităților de la petrecerile lui Puff Daddy: „A făcut tot ce se spune iar ceilalți i-au fost complici”
11:34 - Kate Middleton, din nou la spital. Prințesa de Wales este monitorizată îndeaproape
11:24 - Tragedie în localitatea Coșteiu din Timiș. Un bătrân a ars de viu în propria locuință
11:18 - Marcel Ciolacu: Extindem programul Creditul Fermierului. Majorăm și bugetul schemei / Anul acesta, până pe 30 septembrie, am alocat agriculturii peste 5 miliarde de euro pentru măsuri de sprijin (VIDEO)