Ce i s-a întâmplat soției lui Dani Oțil, în Malta, acolo unde se filmează noul sezon Power Couple: „Îmi pare atât de rău”

Ce i s-a întâmplat soției lui Dani Oțil, în Malta, acolo unde se filmează noul sezon Power Couple: Îmi pare atât de rău
Foto: Gabriela Otil / Facebook

Gabriela Prisacariu, soția lui Dani Oțil, a plecat și ea alături de fiul lor, Tiago, în Malta, acolo unde prezentatorul de la Neatza filmează un nou sezon al emisiunii Power Couple.

Deși planurile lor păreau promițătoare, vacanța nu a decurs fără incidente neplăcute.

Ce i s-a întâmplat soției lui Dani Oțil, în Malta

Gabriela s-a confruntat cu probleme de sănătate, astfel că nu a putut să se bucure pe deplin de peisajele spectaculoase din Malta. Aflată într-o stare de disconfort, ea a fost nevoită să petreacă o mare parte din timp odihnindu-se.

„Îmi pare atât de rău că nu am apucat să postez mai mult din locația asta superbă… dar mi-a fost atât de rău ca niciodată”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Sursa foto: Instagram /@gabriela.prisacariuotil

Cu toate acestea, cei doi soți nu au lăsat problemele de sănătate să le umbrească complet vacanța. Cei doi au petrecut timp de calitate împreună alături de fiul lor, Tiago, savurând momentele de liniște și relaxare oferite de peisajul maltez. Insula, cunoscută pentru combinația unică de plaje spectaculoase, istorie bogată și gastronomie de excepție, a fost locul ideal pentru a petrece câteva zile departe de agitația cotidiană.

Chiar și cu micile neplăceri cauzate de problemele de sănătate ale Gabrielei, escapada a fost o oportunitate pentru cei trei de a se bucura de momente speciale împreună, într-o locație care le este aproape de suflet, potrivit Cancan.

Ce regulă au impus Gabriela și Dani Oțil în căsnicia lor

Relația dintre Gabriela și Dani este una solidă. Cei doi au impus o regulă importantă în căsnicia lor: periodic, își rezervă timp doar pentru ei, fără copil, pentru a menține vie flacăra pasiunii. Cu toate că sunt părinți devotați lui Tiago și petrec mult timp împreună ca familie, ei consideră că e esențial să își acorde câteva momente de respiro și doar pentru ei doi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`