Câți bani le dă Valeriu Gheorghiță celor doi copii ai săi, drept pensie alimentară. Suma este una mare

Câți bani le dă Valeriu Gheorghiță celor doi copii ai săi, drept pensie alimentară. Suma este una mare
Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID / Foto: Facebook: Valeriu Gheorghiță

Valeriu Gheorghiță și Monica Bîrlădeanu  s-au căsătorit pe 5 octombrie, la Palatul Snagov. Cei doi au avut parte de o nuntă ca-n povești, iar alături de ei au fost mai multe vedete din showbiz-ul românesc.

Valeriu Gheorghiță a fost căsătorit aproape 20 de ani cu fosta soție

Însă, înainte de a fi cu MonicaMonica Bîrlădeanu, Valeriu Gheorghiță a fost căsătorit aproape 20 de ani cu o altă femeie, medic, iar împreună au 2 copii.

Gheorghiță și fosta soție se cunoșteau încă din timpul facultății și s-au îndrăgostit imediat, apoi s-au căsătorit. Însă, au ajuns să divorțeze după ce relația lor s-a destrămat din cauza distanței create de profesia sa solicitantă.

De asemenea,Valeriu Gheorghiță era admirat de femei. În timpul căsniciei a fost invitat pe la diverse evenimente, unde mergea adesea neînsoțit. Acest lucru a dus la gelozii din partea mamei copiilor săi.

Fosta sa soție, Cristina Gheorghiță, e medic de recuperare în medicină fizică și balneologie.

Ce pensie alimentară le plătește Valeriu Gheorghiță celor doi copii

Așa cum am menționat anterior, cei doi au împreună doi copii. După divorț, Valeriu Gheorghiță trebuie să le plătească pensie alimentară copiilor.

Potrivit declarației de avere, Gheorghiță îi oferă fostei sale soții 6.000 de lei pe lună pentru cei doi copii pe care îi au împreună, potrivit Click.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`