Profesor anchetat în Bistrița. Este acuzat că lovește copiii și îi jignește în timpul orelor

Profesor anchetat în Bistrița. Este acuzat că lovește copiii și îi jignește în timpul orelor
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un profesor de sport de la o școală din Bistrița este anchetat după ce părinții l-au acuzat că le vorbește urât copiiilor și îi lovește în timpul orelor.

Ce acuzații i se aduc

Părinții copiilor din clasa a 3-a au depus plângeri pentru tot ceea ce au pățit copiilor lor în timpul orelor de sport și spun că aceștia sunt tratați militărește, informează știrileprotv.

Părinții susțin că minorii sunt îmbrânciți, repreziți și chiar loviți de către profesorul de sport de 50 de ani.

„Se comportă urât cu ei, vorbește urât cu ei, îi lovește, e agresiv față de copii”, a spus mama unui elev.

A obținut o medie bună la inspecție

Inițial, părinții au apelat la conducerea școlii, apoi directoarea a demarat o anchetă internă. Dar, ea spune că profesorul de sport a obținut o medie bună în timpul inspecțiilor de la clasă și a luat de curând gradul 2.

„Pentru că avem o sesizare scrisă urmează să declanșăm procedurile de verificare a acestei sesizări și să luăm măsurile legale care se impun. Domnul profesor tocmai și a luat gradul 2 în această vară cu media 9,50, a avut inspecție la clasă și din partea inspecatoratului și din partea mea”, a spus Daniela Danea, director general.

Profesorul a transmis conducerii școlii că nu vrea să vorbească despre acuzațiile care i se aduc. El nu a fost suspendat și își desfășoară orele în continuare.

Polițiștii cercetează cazul, având în vedere că mai mulți părinți au depus plângeri împotriva dascălului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`