Monica Bîrlădeanu, despre modul în care a fost realizată rochia sa de mireasă. Ce o face atât de specială

Monica Bîrlădeanu, despre modul în care a fost realizată rochia sa de mireasă. Ce o face atât de specială
Sursa Foto: Freepik.com

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au spus marele „Da”, în urmă cu doar câteva zile. Decorul și atmosfera de poveste, au fost completate de imaginea Monicăi Bîrlădeanu, care a purtat o rochie de-a dreptul specială. Munca depusă pentru realizarea rochiei a fost pe măsură, mii de pietre fiind cusute manual pe rochia de mireasă.

Cum a luat naștere rochia de mireasă a Monicăi Bîrlădeanu

Vedeta a uimit pe toată lumea cu apariția ei, putând fi considerată una dintre cele mai frumoase mirese din showbiz-ul românesc. Recent, Monica Bîrlădeanu a făcut o postare în care a împărtășit cu fanii săi tot procesul amănunțit care a stat la baza spectaculoasei rochii, potrivit Cancan.

„ROCHIA!!! Să vorbim și despre rochie. E de departe cea mai frumoasă din câte am purtat eu vreodată pe acest pământ, punct. S-a lucrat la ea săptămâni întregi, s-au cusut manual mii de pietre, broderii, pene, s-au construit tot manual aplicații. Și pentru asta @mmarquise, @andreeamia și echipa ei sunt faimoși: pentru acest incredibil talent de-ați construi rochia visurilor tale și de-a cuprinde în ea toată gloria unui moment important ca acesta”, este mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu.

De asemenea, vedeta a avut și o rochie făcută special pentru ringul de dans, asta pentru că trena primei rochii nu i-ar fi permis să se destindă.

„THE DANCING DRESS. Asta pentru că prima avea o trenă pe care riscam să calc. Să vă mai spun că @mmarquise a făcut și din ea o adevărată bijuterie, cu mărgele și franjuri construiți și cusuți MANUAL???”, a mai adăugat vedeta.

Semnificația buchetului ales de Monica Bîrlădeanu

Împreună cu rochia și accesoriile, buchetul de mireasă a completat perfect ținuta Monicăi Bîrlădeanu, făcând-o pe aceasta să pară desprinsă dintr-un basm. Buchetul vedetei a fost construit dintr-o floarea încărcată de simbolistică, fiind asociată cu puritatea și eleganța.

De asemenea, imaginea miresei a fost conturată de un voal superb și o coafură simplă, perfectă pentru stilul ales de ea, precum și de o pereche de cercei voluminoși, care au adus un plus de eleganță.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`