Impact mortal între un autoturism și TIR. Un bărbat a murit

Impact mortal între un autoturism și TIR. Un bărbat a murit
Sursa Foto: Facebook/ SMURD România

Un accident groaznic a auvt loc, marți, între o mașină și un TIR, la ieșirea dintr-o parcare, în localitatea Leordeni.

Cum s-a produs accidentul

Un bărbat de 54 de ani care conducea mașina pe DN 7, la ieșirea dintr-o parcare, pe sensul Găești-Topoloveni, nu s-a asigurat corespunzător și a fost lovit de către un TIR, codus de un bărbat de 45 de ani, conform observatornews.

„Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii Formaţiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un bărbat de 54 de ani, care conducea un autoturism pe DN 7, la ieşirea dintr-o parcare adiacentă, de pe partea dreaptă a drumului, din sensul de deplasare Găeşti spre Topoloveni, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul neasigurării corespunzătoare, a intrat în coliziune cu un autocamion, condus de un bărbat de 45 de ani, din Bogaţi, care se deplasa pe DN 7, din direcţia Găeşti spre Topoloveni”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Bărbatul a fost găsit inconștient

În urma impactului puternic, mașina a fost proiectată în alte două autoturisme din afara carosabilului, iar șoferul era inconștient în momentul în care au ajuns pompierii la fața locului. Echipajul medical nu a putut face nimic pentru a-l salva, iar manevrele de resuscitare nu au avut niciun rezultatul. Acesta a declarat decesul bărbatului.

Șoferul de TIR a fost testat cu etilotestul, dar rezultatul a fost negativ. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vor continua cercetările pentru a afla circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`