Surse: Premierul Marcel Ciolacu demisionează dacă se retrage PNL din Guvern

Surse: Premierul Marcel Ciolacu demisionează dacă se retrage PNL din Guvern
Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Marcel Ciolacu își va depune mandatul de premier la Cotroceni dacă se retrage PNL din Guvern, au anunțat surse de la vârful PSD pentru G4Media.ro.

Premierul social-democrat anunțase în mai multe rânduri că demisionează din funcție dacă se retrag miniștrii liberali.

PNL a anunțat între timp că nu își retrage miniștrii din Guvern

Purtătorul de cuvânt al PNL a afirmat, marți, în cadrul unor declarații de presă, că nu se pune problema retragerii din Guvern.

Întrebat dacă ia în calcul PNL să iasă de la guvernare, Ionuț Stroe a răspuns: „Nu, am spus-o foarte clar. În momentul de față, practic, administrăm o situație pentru a duce la bun sfârșit acest mandat. Cred că orice om rațional își închipuie că mai sunt doar două luni până vom avea un nou guvern”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:29 - Tragedia teribilă într-un oraș din Spania. Patru persoane au murit după ce un telefon a explodat.
22:03 - Președinta USR, Elena Lasconi: „E clar. Onoarea, curajul și respectul sunt doar vorbe goale pentru ostașul din fruntea PNL”
21:59 - Cum se înțelege Andreea Bălan cu mama fiului lui Victor Cornea. „Suntem o familie mare”
21:55 - Ionuț Stroe: Cel mai simplu este să asimilați funcționarea acestui guvern cu un guvern interimar, care și-a pierdut susținerea parlamentară. Dialogul politic între PNL și PSD s-a terminat! (VIDEO)
21:54 - O afacere deținută de o româncă producea zeci de mii de euro lunar. Ce-a făcut cu sute de câini, e de-a dreptul revoltător
21:38 - Nicolae Ciucă, acuzații grave la adresa PSD: „Asistăm în aceste zile la un asalt asupra democrației, dar și a constituției” (VIDEO)
21:33 - Românii sunt dezamăgiți de un produs din magazine. „În piaţă sunt groaznice”
21:24 - Ce i s-a întâmplat soției lui Dani Oțil, în Malta, acolo unde se filmează noul sezon Power Couple: „Îmi pare atât de rău”
21:04 - Daniel Băluță, despre scandalul privind planșeul din Piața Unirii: „Singurele avize care lipsesc sunt cele de sub scanul domnului primar general, pentru că dânsul refuză să își facă datoria” (VIDEO)
21:01 - Daniel Băluță, după ce ANI l-a acuzat pe Primarul General al Capitalei de incompatibilitate: Am convingerea că Nicușor Dan nu va fi în situația de a-și pierde mandatul (VIDEO)