O femeie a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost agresată de soțul ei. Bărbatul a încălcat ordinul de protecție

O femeie a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost agresată de soțul ei. Bărbatul a încălcat ordinul de protecție
Sursă foto: Pixabay

O femeie din Timiș a fost bătută crunt de soțul ei, împotriva căruia obținuse un ordin de protecție. Femeia a ajuns la spital în stare gravă.

Bărbatul a intrat peste femeie în casă

Victima, o femeie de 33 de ani, era singură acasă când soțul ei, un individ de 42 de ani, a sărit gardul, a spart ușa de la intrare și a început să o agreseze fizic. Femeia a sunat-o pe mama ei, cea care a alertat autoritățile, conform Știrile ProTv. 

Mai multe echipaje de poliție și o ambulanță au ajuns la fața locului. Agresorul, aflat sub influența băuturilor alcoolice și fiind foarte agitat, a refuzat să intre în autospeciala de poliție, apoi a lovit portiera cu piciorul și a spart geamul. Bărbatul a fost încătușat imediat de oamenii legii și reținut.

Femeia a ajuns la spital cu răni pe față și corp

Femeia de 33 de ani a ajuns la spital cu răni pe față și corp. Incidentul acesta nu s-a întâmplat pentru prima dată, tocmai de aceea femeia a obținut luna trecută un ordin de restricție împotriva lui, care este valabil până anul viitor.

Cei doi sunt căsătoriți de peste zece ani şi au împreună doi copii. Pentru bărbat se va cere marți arestarea preventivă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`