Răspunsul dat de Kamala Harris, după ce a fost acuzată că ar fi o „femeie fără copii, dar cu multe pisici”

Răspunsul dat de Kamala Harris, după ce a fost acuzată că ar fi o „femeie fără copii, dar cu multe pisici”
Kamala Harris, candidata democraților la alegerile prezidențiale americane. Sursa foto: Hepta - DPA Images / Gripas Yuri/ABACA

Vicepreşedinta americană și candidata democrată în alegerile prezidenţiale, Kamala Harris, a răspuns atacurilor lansate de criticii republicani, bazate pe faptul că aceasta nu are copii biologici.

Kamala Harris a fost invitată la podcastul „Call her Daddy”, un podcast al cărui audiență este formată, în mare parte, din tineri, în cadrul unui tur de presă , desfășurat cu o lună înainte de alegerile prezidențiale. La inițiativa prezentatoarei Alex Cooper, Kamala Harris a răpuns atacurilor venite atât din partea guvernatoarei republicane Arkansas Sarah Huckabee Sanders, cât și din partea lui J.D. Vance, partenerul de cursă a lui Donald Trump, potrivit The Huffington Post.

Răspunsurile date de Kamala Harris celor care i-au criticat deciziile

„Copiii mei îmi permit să fiu umilă. Din nefericire, Kamala Harris n-ar nimic pentru ca să rămână umilă”, a declarat Arkansas Sarah Huckabee Sanders.

Drept răspuns, Kamala Harris a subliniat că femeile ar trebui să se sprijine și susțină, nu să se critice și jignească.

„Nu cred că ea înţelege că există multe femei care nu vor să fie umile. Iar multe femei au multă dragoste în viaţa lor”, a răspuns vicepreședinta în cadrul podcastului.

Partenerul de cursă al lui Donald Trump, J.D. Vance, a început cu câteva săptămâni în urmă un scandal, numind-o pe Kamala Harris, „childless cat lady” („o femeie cu pisici şi fără copii”). Totul a pornit de la un clip din 2021, reapărut și viralizat pe rețelele de socializare.

Kamala Harris numește aceste declaraţii „răutăcioase şi meschine” și declară că se bucură că aceste critici i-au oferit ocazia de a purta discuţii pe acest subiect.

Kamala Harris – despre familia sa

Kamala Harris este căsătorită cu Doug Emhoff, care are doi copii dintr-o căsătorie anterioară.

”Avem o familie de suflet şi o familie de sânge. Eu le am pe amândouă, este o binecuvântare. Am doi copii magnifici, Cole şi Ella, care-mi spun Mamala. Avem o familie foarte modernă”, a declarat aceasta.

”Ei sunt copiii mei şi iubesc aceşti copii mai mult decât orice. Familia poate lua mai multe forme. Oricine poate înţelege că nu mai suntem în anii ’50. Familiile sunt toate diferite”, a mai mărturisit Kamala Harris.

Reacțiile internauților

Democraţii au făcut aproape imediat o etichetă de campanie din „childless cat lady”. Ulterior, chiar și cântăreața Taylor Swift s-a semnat „childless cat lady”, într-un mesaj lung în care își arăta susținerea față de Kamala Harris. Artista a postat o fotografie în care apare împreună cu una dintre pisicile sale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`