Câți bani încasează Valeriu Gheorghiță pe lună. Cu ce se ocupă acum soțul Monicăi Bîrlădeanu

Câți bani încasează Valeriu Gheorghiță pe lună. Cu ce se ocupă acum soțul Monicăi Bîrlădeanu

Valeriu Gheorghiță și Monica Bîrlădeanu s-au căsătorit în weekendul care tocmai a trecut, pe 5 octombrie. La nunta celor doi au mers multe vedete din showbiz-ul românesc, printre care: Andreea Marin și partenerul ei, Adrian Brâncoveanu, Geanina Ilieș, Adelina Pestrițu și soțul Virgil Șteblea, actrița Maria Buză, Andreea Raicu, Elvira Deatcu și soțul ei, Daciana Sârbu, Gina Pistol, etc.

Cum a devenit celebru Valeriu Gheorghiță

Dacă Monica Bîrlădeanu este cunoscută publicului de ani de zile, iată că Valeriu Gheorghiță a devenit cunoscut în timpul pandemiei de Covid-19, atunci când a fost coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-Covid, potrivit Cancan.

Îmbrăcat în uniformă de militar, el era cel care oferea cele mai noi vești despre stadiul programului de vaccinare. Mai apoi, Valeriu Gheorghiță a intrat în lumina reflectoarelor ca urmare a relației pe care o are cu Monica Bîrlădeanu.

După încheierea pandemiei, Gheorghiță a rămas tot în zona medicală. Bărbatul are numeroase activități, iar din toate acestea adună bani frumoși, însă o parte din aceștia îi zboară din buzunar.

Cu ce se ocupă Valeriu Gheorghiță

Actualul soț al Monicăi Bîrlădeanu are în prezent funcție de manager al Spitalului de Urgență prof. Dr. Agrippa Ionescu din cadrul SRI. Însă, aceasta nu este singura ocupație a sa. Valeriu Gheorghiță este și profesor la Facultatea de Medicină și Farmacie din București. De asemenea, oferă și consultanță medicală, astfel că are trei surse de venit.

La sfârșitul lunii, în contul lui Valeriu Gheroghiță se adună bani frumoși. Potrivit declarației de avere a acestuia, ca manager al spitalului SRI, bărbatul încasează 17.000 de lei pe lună. La acești bani se mai adaugă și alți 4.500 de lei pe lună din orele de curs pe care le ține la UMF Carol Davila, dar și alți 1.000 de lei, din activitatea de consultanță medicală.

La un simplu calcul, Gheroghiță  încasează un total de 22.500 de lei. Însă, trebuie precizat că soțul Monicăi Bîrlădeanu nu rămâne cu toți banii în buzunar, căci acesta trebuie să plătească o sumă considerabilă drept pensie alimentară pentru cei doi copii pe care îi are din relația cu fosta soție.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:06 - Nicolae Ciucă: Marcel Ciolacu nu va împărți puterea / Toată lumea a văzut de unde vine uraganul. Nu avem altceva de făcut decât să ne concentrăm să apărăm democrația și libertatea în România
21:01 - Un medic s-a deghizat și a încercat să-l ucidă pe partenerul mamei sale, administrându-i un vaccin fals anti-Covid. Care au fost urmările gestului extrem
20:57 - Ce salarii primesc doi șefi de promoție. Domeniul pe care l-au ales
20:51 - Ce răspuns a dat Nicolae Ciucă la întrebarea dacă i-ar răspunde la telefon lui Marcel Ciolacu, în cazul în care l-ar suna: „Există staff tehnic desemnat să rezolve problemele de guvernare” (VIDEO)
20:46 - Cum explică Nicolae Ciucă declarația că nu va face niciodată politică: „Nu trecusem prin momentul Dragnea, când m-a suspendat din funcția de șef al Statului Major al Apărării”
20:40 - Nicolae Ciucă: Eu sunt singurul candidat de care le este teamă celor de la PSD / Nu voi mai fi niciodată prim-ministru într-un Guvern al PSD
20:32 - Nicolae Ciucă, despre ce presupune pauza operativă dintre PNL și PSD: În momentul de față, s-a concretizat în a întrerupe orice dialog politic cu PSD. Rămânem la guvernare pentru că așa ne-am angajat (VIDEO)
20:28 - Debitul Dunării la intrarea în țară va crește în următoarele cinci zile. Va atinge un nivel periculos
20:22 - Nicolae Ciucă, întrebat dacă în spatele deciziei CCR care o vizează pe Șoșoacă se află PSD: „Este lesne, la îndemână să putem să interpretăm și așa”
20:05 - Transapuseana a scumpit terenurile. La ce prețuri sunt